Skip navigation MENU

Apps voor het MBO

VAVO Analyse App

Het Voortgezet Algemeen Volwassenenonderwijs heeft haar volledig eigen werkwijze en specifieke wet- en regelgeving is van toepassing. Dit vergt ook een eigen werkwijze en specifieke aansturing op onderwijs en kwaliteit. De VAVO Analyse App op basis van Magister vertaalt onderwijsdata naar informatie die specifiek is voor de VAVO.

Studenttevredenheid App

Studenttevredenheid is een belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van onderwijs. De Studenttevredenheid App biedt een overzicht van de resultaten van het grootste landelijke studenttevredenheidsonderzoek binnen het MBO; de JOB-Monitor. Analyseer de resultaten tot op thema- of vraagniveau en breng trends in beeld door meerdere onderzoeksjaren te bekijken. Zo signaleer je waar ruimte is voor verbetering.

Management Dashboard

Als bestuurder of lid van de directie heb je een integrale verantwoordelijkheid en dus behoefte aan integrale stuurinformatie. Het Management Dashboard voorziet daarin, door data uit verschillende applicaties samen te brengen, te combineren en overzichtelijk te presenteren. Zo is het Management Dashboard een oplossing voor inzicht en overzicht in integrale stuurinformatie. Dé basis voor daadkrachtig leiden.

Kwaliteitsafspraken App

Monitor de indicatoren uit de kwaliteitsafsprakenregeling. Met de Kwaliteitsafspraken App stuur je direct op je kwaliteitsagenda en vergelijk je resultaten met eerdere resultaten, het landelijk gemiddelde of een gekozen benchmarkgroep.

MBO Onderwijs App

Met de MBO Onderwijs App, gebaseerd op Magister BVE, heb je op elk gewenst moment toegang tot alle relevante onderwijsstuurinformatie. Kant en klare interactieve dashboards met waardevolle informatie over alle belangrijke onderwijsprestaties. De applicatie is bovendien een gebruikersvriendelijke analysetool.

Eduarte App

Het meetbaar en inzichtelijk maken van de onderwijsprestaties is een belangrijk aandachtspunt voor veel instellingen. Met de Eduarte App heb je op elk gewenst moment toegang tot alle relevante onderwijsstuurinformatie. Kant-en-klare interactieve dashboards met waardevolle informatie over alle belangrijke onderwijskundige aandachtsgebieden.

MBO Resultatenbox

Met de MBO Resultatenbox is relevante verantwoordingsinformatie per opbrengstjaar binnen handbereik. De kant-en-klare dashboards bieden direct een overzicht van je prestaties op de belangrijkste landelijke kengetallen. Daarmee is alle informatie voor het voeren van een inhoudelijk gesprek met de inspectie voorhanden.

Financieel App

Met de Financieel App is verantwoordingsinformatie en financiële verslaglegging met één druk op de knop beschikbaar. Monitor wettelijke indicatoren, analyseer uitputting van budgetten, onderzoek waar overschrijdingen vandaan komen en open bijbehorende facturen rechtstreeks vanuit de Financieel App.

HR App

Medewerkers zijn een belangrijk kapitaal van je hoogwaardige schoolorganisatie. Dit verdient ook hoogwaardige ondersteuning van de ontwikkeling van strategie en beleidsvorming op HR-gebied. Met de overzichtelijke HR App analyseer je eenvoudig en snel uiteenlopende HR-componenten: van ziekteverzuim en formatie tot aan opleidingen en bevoegdheden. Zo is de HR App een krachtig hulpmiddel voor gefundeerd en effectief personeelsbeleid.

Xedule Connector

Het hebben van goede onderwijslogistieke stuurinformatie is cruciaal. Ontsluit gegevens uit je Xedule-omgeving razendsnel met de Qlik Xedule Connector. Deze connector – inclusief QlikView-document met basisvisualisaties – vormt de toolbox voor de ontwikkeling van je eigen onderwijslogistiek-oplossing. Analyseer gegevens over faciliteiten, onderwijstijd, roosters en (meerjaren)planning.