Skip navigation MENU

Concrete toepassingen

Binnen het voorgezet onderwijs zetten wij reeds voor diverse onderzoeksvragen data science in. Zo hebben onze data scientist een model ontwikkeld, waarmee specifieke onderzoeksvragen van onderwijsinstellingen over de loopbanen van grote groepen leerlingen snel onderzocht kunnen worden, zodat de impact van specifieke kenmerken of beleidskeuzes zichtbaar wordt op zowel de onderwijsresultaten van de onderwijsinstelling, als het succes van de leerlingen zelf. Wil je weten of dit model ook inzetbaar is voor de onderzoeksvraag die op jouw school speelt? Neem contact met ons op of download de productsheet ‘Analyse van de onderwijsopbrengsten’.

DOWNLOAD PRODUCTSHEET

In het kader van het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) ondersteunen wij scholen in monitoring en het doen van interventies. Wij voeren hiertoe landelijk onderzoek uit én ontwikkelden de TIG Schoolmonitor, waarmee scholen in het voortgezet onderwijs inzicht krijgen op basis van de eigen schoolspecifieke data.

LEES MEER OVER ONS NPO-TRAJECT

Meer van dergelijke trajecten vind je terug in een van onze brochures. Wil je weten wat wij met de inzet van data science kunnen betekenen voor jouw school? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, bel 085-018 51 50 of mail naar info@tignl.eu.