Skip navigation MENU

Geplaatst op 14-06-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Examenresultaten op vrijdag 17 juni op het MMP

Op donderdag 16 juni zijn voor alle schoolsoorten de normeringen voor de eindexamens bekend. Wanneer de uitslagen diezelfde dag worden ingevoerd in Magister zijn de resultaten op 17 juni in te zien op het MMP. Op dat moment kunt u de examenresultaten dus ook analyseren of vergelijken met de CE Benchmark en percentielscores. Op onze website leest u alles over het analyseren van examenresultaten.

Zo geeft manager VO Mark Wisman tips voor het analyseren van examenresultaten en op deze pagina leest u over de bladwijzers van de maand en tabbladen over examencijfers. Op de community zijn verschillende ‘topics’ gewijd aan de examenanalyse (log in op het MMP om de link te volgen). Hier kunt u onder meer handleidingen en tips vinden.

Ondersteuning 
Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ook gebruik maken van onze ondersteuningsmogelijkheden. Omdat het analyseren van examenresultaten geen dagelijkse kost is kunt u onze hulp inschakelen. Wilt u uw kennis over het MMP opfrissen of samen met een consultant hands-on aan de slag met uw eigen vraagstukken? Neem dan contact met ons op voor training of ondersteuning bij u op locatie.