Skip navigation MENU

Financieel App vernieuwd,
volg de landelijke training op 8 november

Geplaatst op 11-09-2018 in MBO, Nieuwsarchief, VO.

De Financieel App 3.4.0 is beschikbaar. Belangrijkste vernieuwingen in de Financieel App: visueel aantrekkelijker schermen, uitbreiding van de configuratiemogelijkheden en ondersteuning van Exact Online. 

Om optimaal gebruik te maken van de nieuwe Financieel App, organiseren wij op 8 november een landelijke training in Utrecht. In een kleinschalige setting loop je samen met onze trainer door de verschillende bestaande en uiteraard nieuwe toepassingen en functionaliteiten. De cursus volg je samen met Financieel App-gebruikers van andere scholen, er is dus ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Financieel App.

Praktische informatie
De training duurt van 9:30 tot 12:30 uur en wordt afgesloten met een lunch. Locatie is Fast Lane in Utrecht (Burg. Verderlaan 11); zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Aanmelden en kosten
Om je aan te melden vul je onderstaand formulier in. De trainingsprijs bedraagt € 299,- (excl. BTW) per persoon incl. lunch.

Deze training heeft reeds plaatsgevonden.