Skip navigation MENU

Geplaatst op 22-05-2017 in Nieuwsarchief, VO.

De HR App 3.0 is vernieuwd

Er heeft een minor update van de HR App plaatsgevonden. Verbeteringen zitten met name in de snelheid van de oplossing. Naast AFAS sluit de HR App nu ook aan op RAET. Ook zijn er enkele functionaliteiten toegevoegd, zo is het mogelijk om naast de begroting ook een forecast te tonen in de App en zijn de mogelijkheden voor de verzuimanalyse uitgebreid. 

Forecast

Vanaf nu is het ook mogelijk de HR App te verrijken met een forecast. Op basis van fte en kosten heeft u hierdoor een prognose op maat. De forecast kan worden getoond in plaats van de begroting of in combinatie met de begroting. Op deze manier worden de verschillen tussen de begroting en de forecast voor uw organisatie inzichtelijk.

Nu ook beschikbaar voor RAET 

In navolging van AFAS is de HR 3.0 nu eveneens beschikbaar op het MMP voor RAET. De vernieuwde App zorgt voor een verhoging van het gebruikersgemak en is bovendien in te zetten als bron voor de SHRM App. Verder profiteert u bovendien van de nieuwe MMP-standaard met een vaste opbouw voor ieder scherm, vereenvoudigde navigatie en eenvoudig toe te spitsen op individuele gebruikers.