Skip navigation MENU

HR App vernieuwd, landelijke cursusdag op 14 maart

Geplaatst op 21-02-2018 in MBO, Nieuwsarchief, VO.

De HR App wordt vernieuwd, onder meer de analysemogelijkheden op het gebied van FTE-verschil worden uitgebreid. De nieuwe versie wordt begin maart uitgerold. Uitgebreid kennismaken met de nieuwe functionaliteiten kan op woensdag 14 maart, tijdens de landelijke cursusdag voor de HR App in Utrecht. In een kleinschalige setting leidt HR-specialist Hein Termaat je langs verschillende thema’s. De cursus volg je samen met HR App-gebruikers van andere scholen dus is er ook volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

In de vernieuwde HR App 3.1.1 springen de uitgebreide analyse-mogelijkheden op de FTE- en kostenverschil scherm het meest in het oog. Zo is het nu mogelijk om meerdere perioden met elkaar te vergelijken. Daarmee wordt het monitoren van verschillen en ontdekken van trends nog eenvoudiger. Deze en andere nieuwe functionaliteiten komen aan bod tijdens de landelijke cursusdag van 14 maart.

Landelijke cursusdag
Tijdens de landelijke cursusdag word je in een kleinschalige setting meegenomen langs verschillende HR-thema’s. In de ochtend is er een basistraining “HR App – Aan de slag”, deze duurt van 9:30 tot 12:30 uur en wordt afgesloten met een lunch. In de middag is er een verdiepende training “HR App – de diepte in”, die begint om 12:30 uur met een lunch en om 13:15 uur start vervolgens de training.

De landelijke cursusdag vindt plaats bij Fast Lane in Utrecht (Burg. Verderlaan 11). De trainingslocatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Aanmelden en kosten
Om je aan te melden voor de cursus kun je onderstaand formulier invullen. De cursusprijs bedraagt €299,- (excl. BTW) per training per persoon inclusief lunch. Indien je beide trainingen op dezelfde dag volgt, bedraagt het tarief € 498,- per persoon.

Helaas vervalt de landelijke training van 14 maart. Indien een training op locatie rondom de HR App een eventueel alternatief voor je is, neem dan contact op via info@tignl.eu.