Skip navigation MENU

Geplaatst op 24-11-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Sneller analyseren met de vernieuwde HR App

De HR App is vernieuwd, vandaag wordt versie 3.1 uitgerold.  Er zijn vooral stappen gezet om de snelheid van de oplossing te verhogen. Daarnaast zijn er nieuwe functionaliteiten gerealiseerd. Zo is er een verlof-overzicht toegevoegd en zijn de mogelijkheden om verzuimdetails te configureren uitgebreid. 

Onderzoek naar het gebruik van de HR App heeft uitgewezen dat een groot gedeelte van de aanwezig peildatums in de App niet gebruikt wordt. Daarom is het aantal beschikbare dagen beperkt tot de laatste dag van iedere maand, 1 oktober en alle dagen van de huidige maand. Dit is één van de maatregelen die is genomen om de performance te verhogen zonder dat er aan functionaliteit ingeboet wordt.

HR App - Dashboard verzuim

Verzuimindicator op het Dashboard van de HR App

Release
De HR App 3.1 wordt op vrijdag 24 november uitgerold op het MMP en TIG platform. De oplossing  is ook beschikbaar voor on-premise klanten. Zij worden geïnformeerd over de upgrademogelijkheden. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen voor een upgrade.  Wil je meer weten over de precieze wijzigingen in deze release? Vraag dan de release notes aan.

Producttour
Eenvoudig, snel en altijd actueel.  Met de HR App heb je een krachtig instrument tot je beschikking voor het analyseren en verbeteren van beleid. Zo biedt het dashboard direct een overzicht van alle belangrijke KPI’s. Duik vervolgens de diepte in door de indicatoren in de overige schermen tot op detailniveau te analyseren. In deze producttour zie je hoe je van signaleren op het Dashboard naar analyseren op de detailschermen gaat.

Over de HR App
Van primair tot hoger onderwijs werken tientallen onderwijsinstellingen met de HR App van TIG. De App toont in overzichtelijke schermen de belangrijkste HR-componenten zoals ziekteverzuim, personeelsverloop, begroting, bezetting, leeftijdsopbouw, salaris, bevoegdheden, dienstjaren, opleidingen en werkgeverskosten. Om direct een beeld te hebben van de actuele stand van zaken, worden de belangrijkste onderdelen direct getoond op het dashboard.

Meer informatie