Skip navigation MENU

Geplaatst op 04-12-2019 in Nieuwsarchief, VO.

Inspiratiesessie Coaching Dashboard

Dit schooljaar is het Coaching Dashboard voor mentoren geïntroduceerd. Na ruim 50 demonstraties en bijna 20 implementaties is de introductie succesvol en heeft het waardevolle feedback opgeleverd vanuit diverse scholen. 

Met de eerste ervaringen van scholen werken we nu aan een nieuwe release van het Coaching Dashboard. De vernieuwde versie bevat nog eenvoudigere weergaven om de leerlingprestaties te monitoren, inzage in toekomstige KWT-keuzes en mogelijkheden om het ontwikkelingsplan van leerlingen eenvoudig in beeld te brengen met het zorgoverzicht. Tijdens de inspiratiesessie op 28 januari lichten we niet alleen de vernieuwde versie toe, maar ook de praktische mogelijkheden van het coachgesprek met behulp van data.

Datum/tijd

Wil je kennismaken met het Coaching Dashboard? Of maak je er al gebruik van en wil je meer horen over de nieuwe mogelijkheden? Meld je dan aan voor de inspiratiesessie op 28 januari 2020 om 10:30 uur in Amersfoort. Om 12:00 beëindigen we de sessie en is er de mogelijkheid om tijdens een gezamenlijk lunch na te praten. Ben je klant van ons? Dan zijn zowel de inspiratiesessie als de lunch gratis. Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Ben je geen klant? Of kun je niet aanwezig zijn bij de inspiratiesessie? Neem dan contact met ons op. Doorgang van de inspiratiesessie vindt plaats bij voldoende aanmeldingen.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Contact

Aanmelden voor deze sessie is niet meer mogelijk. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu.