Skip navigation MENU

Inspiratiesessie Coaching Dashboard

Geplaatst op 26-04-2019 in Nieuwsarchief, VO.

De ontwikkeling richting gepersonaliseerd leren zet mentoren meer in een coachende rol, maar hoe houd je als mentor het totaaloverzicht op je klas en geef je je leerlingen gerichte feedback?

Vanaf het nieuwe schooljaar is een nieuw product beschikbaar: het Coaching Dashboard. Speciaal ontwikkeld om te voorzien in de informatiebehoefte van mentoren. Met dit Coaching Dashboard realiseert TIG de laatste schakel in de keten voor het werken aan onderwijskwaliteit. De MMP Apps bieden inzichten voor bestuur, schoolleiding en staf. Het Coaching Dashboard voorziet – Single  Sign On vanuit Magister – ook de mentor van noodzakelijke en nieuwe inzichten in de ontwikkeling en begeleiding van leerlingen, in lijn met het waarderingskader van de Inspectie voor het onderwijs (OP2). De inspiratiesessie gaat in op de ontwikkelingsstadia van onderwijskwaliteit voor de verschillende lagen in de schoolorganisatie. Tijdens een sneak preview tonen wij verschillende toepassingsmogelijkheden van het Coaching Dashboard zoals de inzet van het dashboard tijdens de mentorles, het individuele begeleidingsgesprek, het oudergesprek en de leerlingbespreking.

Datum/tijd

Je wordt van harte uitgenodigd om op dinsdag 28 mei of 11 juni van 10:30-12:00 uur onze inspiratiesessie bij te wonen en tijdens een gezamenlijke lunch na te praten. Ben je klant van ons? Dan zijn zowel de inspiratiesessie als de lunch gratis. Ben je geen klant? Neem dan contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu. Doorgang van de sessie vindt plaats bij voldoende aanmeldingen. Ben je geïnteresseerd, maar kun je niet aanwezig zijn bij de inspiratiesessie? Vraag dan een demo op locatie aan.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Contact

Heb je nog vragen?  Neem contact met ons op via info@tignl.eu of bel +31 (0) 85 018 51 50.

 

INSCHRIJVEN          DEMO OP LOCATIE AANVRAGEN