Skip navigation MENU

Geplaatst op 03-04-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Inspiratiesessie: Inrichten van het stuurinformatieproces

Op woensdag 17 mei organiseren wij samen met OVO Zaanstad de inspiratiesessie ‘Inrichten van het stuurinformatieproces’. OVO Zaanstad werkt al langere tijd met de oplossingen voor onderwijs, HR en financiën op het MMP. Om de interne informatievoorziening voor de bedrijfsvoering verder te stroomlijnen hebben zij in samenwerking met TIG een optimalisatietraject doorlopen. Onder meer om de maandrapportages te vervangen door het MMP.

Tijdens deze sessie vertelt Jan Zonneveld van OVO Zaanstad over het traject dat zij doorlopen hebben, de wijze waarop hierbij gebruik wordt gemaakt van het MMP en de resultaten die hiermee bereikt worden. Ten grondslag aan het project lag de wens om efficiënter te werken en persoonsgegevens optimaal te beschermen. Aansluitend neemt een medewerker van TIG u mee in recente ontwikkelingen en nieuwe functionaliteiten van oplossingen op het MMP, in het bijzonder van de nieuwe Strategische HRM App.

Van maandrapportages naar tijdsonafhankelijke rapportages
“Het opstellen van maandrapportages voor de medewerkers van OVO Zaanstad was steeds een tijdrovende klus”, aldus consultant Hein Termaat. “Niet in de laatste plaats om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke rapportages geen onjuistheden toonden. Reden voor OVO Zaanstad om te kiezen voor het MMP bij het invullen van de rapportagebehoefte binnen de organisatie. Hierdoor beschikt OVO Zaanstad via Afas InSite altijd over actuele en betrouwbare informatie, die op ieder gewenst moment kan worden geraadpleegd.”

Programma

10:15
10:30
11:15
11:15
12:15
Ontvangst
Stuurinformatie borgen in de organisatie
Pauze
Inzicht in bevoegdheden en SPP met de SHRM App
Afsluitende lunch

 

Locatie en aanmelden
Deze inspiratiesessie vindt plaats bij OVO Zaanstad:

Trias VMBO
Saendelverlaan 1
1561 KS Krommenie

Parkeren kan op locatie (indien parkeergelegenheid) of bij het nabij gelegen station.

Deelname aan de inspiratiesessie is gratis. Aanmelden is in verband met de beschikbare ruimte echter wel noodzakelijk.
Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor de sessie van 17 mei.

Aanmelden