Skip navigation MENU

Inspiratiesessie
data-geïnformeerde kwaliteitscultuur

Geplaatst op 04-07-2019 in Nieuwsarchief, VO.

Het is de ambitie van veel van onze klanten: een data-geïnformeerde kwaliteitscultuur. Een cultuur waarbij kwaliteit geen toeval is, maar waarbij de kwaliteitskalender en een duidelijke taakverdeling ervoor zorgen dat iedereen de juiste informatie heeft.

Dat stelt alle betrokkenen in staat om het eigen handelen te monitoren. Tijdens de inspiratiesessie bespreken we belangrijke voorwaarden om zo’n data-geïnformeerde kwaliteitscultuur te realiseren, zoals de rolverdeling tussen schoolleiding en staf. Ook geven we voorbeelden van kwaliteitskalenders, bijbehorende MMP-analyses en lichten we relevante cursussen toe. De sessie is bij uitstek geschikt voor schoolleiders en stafmedewerkers die direct betrokken zijn bij het kwaliteits-en/of onderwijsbeleid van de school.

Datum/tijd

Je wordt van harte uitgenodigd om op donderdag 12 september van 10:30-12:00 uur onze inspiratiesessie bij te wonen en tijdens een gezamenlijke lunch na te praten. Ben je klant van ons? Dan zijn zowel de inspiratiesessie als de lunch gratis. Je kunt je aanmelden via onderstaande button. Ben je geen klant? Of kun je niet aanwezig zijn bij de inspiratiesessie? Neem dan contact met ons op. Doorgang van de inspiratiesessie vindt plaats bij voldoende aanmeldingen.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Contact

Deze inspiratiesessie heeft reeds plaatsgevonden. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie; 085 018 51 50 of info@tignl.eu.