Skip navigation MENU

Geplaatst op 15-03-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Inspiratiesessie: Samen werken met data & Kwaliteitscholen

Op woensdag 12 april organiseren wij een inspiratie- en trainingsevent. Hierbij wordt een inspiratiesessie gevolgd door een praktische training. Dat helpt om opgedane kennis toe te passen in de dagelijkse praktijk. Uiteraard is het ook mogelijk om alleen de inspiratiesessie & netwerklunch bij te wonen.

De inspiratiesessie van 12 april draait om de inzet van de Rendementen App voor het analyseren de resultaten van Kwaliteitscholen onderzoeken . Bert Both, directeur van Kwaliteitscholen verzorgt gaat in op de mogelijkheden van Kwaliteitscholen. Mark Wisman van TIG vertelt over de wijze waarop dit zichtbaar wordt in de Rendementen App.

10:00
10:15
11:00
11:15
12:00
13:00
16:00
Inloop & koffie
Rendementen App voor team- en afdelingsleiders
Pauze
Tevredenheid met Kwaliteitscholen & de analyse ervan in de Rendementen App
Netwerklunch
Verdiepende training Rendementen App
Afsluiting

 

Locatie en aanmelden

Het inspiratie- en trainingsevent vindt plaats bij trainingscentrum Fast Lane in Utrecht:
Fast Lane
Burg. Verderlaan 11,
3544AD Utrecht

Deelname aan de inspiratiesessie is gratis. Aanmelden is in verband met de beschikbare ruimte echter wel noodzakelijk. Voor deelname aan de training rekenen wij €299,- excl. BTW. Via onderstaande button kunt u zich aanmelden voor de sessie van 12 april.

Aanmelden

Over TIG Inspiratie en trainingsevents

De combinatie van inspiratie vaardigheid leidt tot waardevolle uitkomsten. Dat is precies wat wij met onze inspiratie- en trainingsevents beogen. ’s Ochtends een vrij toegankelijke inspiratiesessie over een actueel thema. Bijvoorbeeld een partner of klant aan het woord of een paneldiscussie. In de middag wordt de inspiratiesessie door middel van training verrijkt met praktische aanknopingspunten voor de inzet van onze dashboard- en analyse oplossingen.