Skip navigation MENU

Inspiratiesessie integrale oplossing voor het Primair Onderwijs

Geplaatst op 12-03-2019 in Nieuwsarchief, PO.

Kom ’s ochtends 26 maart tussen 10:00 -12:00 uur naar Amersfoort en laat je inspireren door onze integrale stuuroplossing voor primair onderwijs rondom de thema’s onderwijs, HR en financiën.

Meetbaar maken, monitoren en analyseren met één integrale stuuroplossing. In deze sessie geven we toelichting op de diverse mogelijkheden van de integrale oplossing en is er volop ruimte voor vragen. We sluiten de inspiratiesessie rond 12:00 uur af voor een gezamenlijke lunch.

Datum/tijd

Je wordt van harte uitgenodigd om op dinsdag 26 maart van 10:00-12:00 uur onze inspiratiesessie bij te wonen en tijdens een gezamenlijke lunch na te praten. Zowel de inspiratiesessie als de lunch zijn gratis. Ben je geïnteresseerd, maar kun je niet aanwezig zijn bij de inspiratiesessie? Vraag dan een demo op locatie aan.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Prijs

Onze inspiratiesessie is gratis, net als de aansluitende lunch. Doorgang van de sessie vindt plaats bij voldoende aanmeldingen.

Doelgroep

Deze inspiratiesessie is bedoeld voor geïnteresseerden vanuit primair onderwijs-instellingen in stuurinformatie rondom HR, financiën en onderwijskwaliteit.

Contact

Wil je je aanmelden voor de sessie of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via info@tignl.eu of bel +31 (0) 85 018 51 50.

DEMO OP LOCATIE AANVRAGEN