Skip navigation MENU

Geplaatst op 25-08-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Landelijke cursusdag HR App – 11 oktober

Op woensdag 11 oktober organiseren wij in Utrecht een landelijke cursusdag voor de HR App. In een kleine setting wordt u door onze HR-specialist Hein Termaat langs verschillende thema’s geleid. U volgt de cursus samen met HR App gebruikers van andere scholen. Dat betekent niet alleen uw kennis over de HR App opfrissen, maar ook volop gelegenheid om uw ervaringen, vraagstukken en oplossingen uit te wisselen. In de ochtend is er een basistraining “HR App – Aan de slag“, in de middag een verdiepende training “HR App – de diepte in“.

De basistraining begint om 9:30 uur en wordt afgesloten met een lunch. De verdiepende training begint met een lunch om 12:30 uur en om 13:15 uur start vervolgens de training. De cursussen vinden plaats bij Fast Lane in Utrecht (Burg. Verderlaan 11). De trainingslocatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Aanmelden en kosten
Om u aan te melden voor de cursus kunt u onderstaand formulier invullen. De cursusprijs bedraagt € 299,- (excl. BTW) per training per persoon inclusief lunch. Indien u beide trainingen op dezelfde dag volgt bedraagt het tarief € 498,- per persoon.

Meld u nu aan!