Skip navigation MENU

Landelijke training HR App
16 mei in Amersfoort

Geplaatst op 29-01-2019 in MBO, Nieuwsarchief, PO, VO.

Op donderdag 16 mei vindt een landelijke training rondom de HR App plaats in ons trainingscentrum in Amersfoort. De basistraining ”Aan de slag” is ideaal voor nieuwe medewerkers. Ben je al bekend met de HR App en wil je er diepgaander mee kunnen analyseren? Meld je dan aan voor de gevorderden-training ”De diepte in”. Uiteraard kun je ook beide trainingen volgen op deze dag. Je volgt de training samen met HR App-gebruikers van andere scholen; er is volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Landelijke training

Tijdens de landelijke training word je in een kleinschalige setting meegenomen langs verschillende HR-thema’s. In de ochtend is er een basistraining “HR App – Aan de slag”, deze duurt van 9:15 tot 12:15 uur en wordt afgesloten met een lunch. In de middag is er een verdiepende training “HR App – de diepte in”, deze begint om 12:15 uur met een lunch en om 13:15 uur start vervolgens de training.

De landelijke training vindt plaats in ons trainingscentrum in Amersfoort (Van Asch van Wijckstraat 55, 3811 LP Amersfoort). De trainingslocatie is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar.

Aanmelden en kosten

Om je aan te melden voor de training kun je onderstaand formulier invullen. De trainingsprijs bedraagt €355,- voor een training per persoon inclusief lunch. Indien je beide trainingen op dezelfde dag volgt, bedraagt het tarief € 555,- per persoon. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Voorwaarde voor deelname

Tijdens de training dien je te beschikken over een inlogaccount voor de HR App.

Contact

Het is niet meer mogelijk je voor deze landelijke training aan te melden. Ben je geïnteresseerd in een landelijke training HR App of een training op locatie? Neem dan contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu.