Skip navigation MENU

Medewerkers over TIG

Hoe is het om bij TIG te werken? Met jouw sollicitatie treed je in de voetsporen van onze medewerkers. Om een goed beeld te geven van wat je kunt verwachten, vertelt een aantal medewerkers hoe het is om te werken bij TIG.


Vraag het… Wiegert (30)

“Iets ontwikkelen dat nog niet bestaat en waar klanten enthousiast van worden. Dat maakt mijn werk bij TIG leuk en spannend. Tijdens mijn studie Management Economie en Recht, ontstond bij mij een grote interesse in IT en met name in de ontwikkelaspecten. Bij TIG heb ik de kans gekregen deze interesse gestalte te geven en als specialist te werken aan Qlik-oplossingen.”


Vraag het… Bas (32)

“Als je innovatieve oplossingen realiseert voor de markt, ben je als bedrijf ook volop in ontwikkeling. Bovendien werken we aan de hand van de Agile Scrum methode met state-of-the-art software en aansprekende partners als Afas en Qlik. Dat biedt volop kansen voor het personeel. Zo ben ik gestart als software developer en ben ik inmiddels als MT-lid verantwoordelijk voor software development, support en solution development. Mijn absolute hoogtepunt beleefde ik als mainstage-speaker tijdens Qlik Qonnections in Florida.”


Vraag het… Hein (34)

“Mijn werk is een interessante combinatie van automatisering, techniek en communicatie met klanten. Door de relatieve kleinschaligheid is TIG lekker informeel en heb je meteen veel verantwoordelijkheden. Bovendien krijg je volop gelegenheid eigen ideeën aan te brengen om ze vervolgens direct door te voeren. Als HR-specialist werk ik aan de ontwikkeling van de standaard HR App en zie ik als consultant direct bij de klanten hoe het in de praktijk bedrijfsprocessen bij klanten versterkt. Daarnaast heb ik de gelegenheid om enige keren per jaren lange buitenlandse reizen te maken, door unieke afspraken over werktijden.”


Vraag het…Ruben (25)

“Na mijn afstuderen bij TIG ben ik gebleven voor het TIG traineeship. Dat is een snelle leerschool waarbij je op basis van klantvragen snel de techniek leert kennen. Bij Support & Services ben ik het aanspreekpunt voor vragen over de HR App, maar als ontwikkelaar van de Strategisch HRM App draai ik ook al een tijd mee binnen het HR-team. Mijn volgende stap is het verder uitwerken van mijn persoonlijke interesse in technologie op de afdeling Software Development.”

 

< Terug naar Werken bij TIG