Skip navigation MENU

Nieuw: opleiding tot Datacoach

Geplaatst op 12-02-2019 in Nieuwsarchief, VO.

Als datacoach maak je data toegankelijk voor de schoolleiding, voor afdelingen, teams, vaksecties, zorgcoördinatoren en docenten. Je wordt hét centrale punt als het gaat om het stimuleren van een datageïnformeerde schoolorganisatie. 

Tijdens deze bijeenkomst leer je:

In deze cursus leer je data beschikbaar en leesbaar te maken voor alle lagen binnen de schoolorganisatie; van het managementteam tot de zorgcoördinator. In zes bijeenkomsten leer je alle relevante overzichten en analyses kennen, leer je hoe je je collega’s effectief kunt begeleiden bij het interpreteren van de overzichten en analyses en leg je je werkzaamheden vast in een kwaliteitskalender. Tussen de bijeenkomsten in werk je overzichten en analyses uit die je voor je eigen school beschikbaar maakt. Zo breng je wat je leert direct in de praktijk en leer je je rol als coach met data steeds beter kennen.

In september 2019 start het volledige opleidingstraject. Omdat er nu al scholen zijn die aan de slag willen met meer ervaren data-analisten,  starten we in april 2019 met een verkorte cursus. In drie middagen behandelen we de basisprincipes van de cursus en gaan we in op de rol van de datacoach en bespreken we het werken met een kwaliteitsjaaragenda.

Datum/tijd

Het volledige opleidingstraject start in september. Wil je je hiervoor alvast aanmelden? Dat kan! Klik op Cursus Datacoach om je in te schrijven. Heb je eerst behoefte aan wat meer informatie? Neem dan contact op via info@tignl.eu of bel 085 018 51 50 en vraag naar de uitgebreide brochure.

De verkorte cursus Datacoach vindt plaats op drie dinsdagmiddagen; 16 april, 14 mei en 4 juni. De middagen beginnen met een gezamenlijke lunch (inbegrepen) om 12:45, de training zelf start om 13:15 uur en eindigt om 16:15 uur. Aanmelden voor de verkorte cursus kan via onderstaande aanmeldknop.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Prijs

€ 825,- per persoon voor drie dagdelen (de verkorte cursus Datacoach). Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor deelnemers die werken met het MMP. Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse App, omdat je tijdens de training direct analyses maakt.

Contact

Deze cursus is reeds gestart, inschrijven is niet meer mogelijk. Ben je geïnteresseerd in de volledige cursus Datacoach? Lees hier meer informatie. Of wil je deze cursus samen met je collega’s bij jou op locatie volgen? Neem dan gerust contact met ons op via info@tignl.eu of bel 085 018 51 50.

TRAINING OP LOCATIE AANVRAGEN