Skip navigation MENU

Geplaatst op 28-08-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Nieuwe trainingen: professionaliseer uw MMP-gebruik

Getrainde gebruikers werken meer en efficiënter met de MMP Apps. Houd uw kennis actueel en ontdek nieuwe mogelijkheden. Dat kan met onze nieuwe trainingen voor de HR, SHRM en Onderwijsresultaten App.

Training Inspectiekader met de Onderwijsresultaten App
Het inspectiekader is vernieuwd. Wat houdt dit nieuwe model in en hoe moeten de resultaten uit de Onderwijsresultaten App geïnterpreteerd worden? Tijdens deze training wordt uitleg gegeven over het nieuwe inspectiemodel en de wijze waarop dit in de App terugkomt. Deze training is beschikbaar vanaf oktober. Dan zijn namelijk ook de resultaten van de 1 oktober telling beschikbaar en kan een prognose gegeven worden van de onderwijsopbrengsten. Meer weten over deze training of alvast reserveren?

Neem contact op

Training SHRM App 
In maart van dit jaar hebben wij de SHRM App geïntroduceerd. Strategische HRM is een complex onderwerp. Om de getoonde informatie nog beter te kunnen doorgronden introduceren wij de SHRM App training. Naast een korte introductie over de bediening wordt tijdens deze training bekeken welke data er wordt gebruikt, hoe u de kwaliteit ervan controleert, maar ook welke berekeningen er aan een indicator ten grondslag liggen. Tot slot worden vaak gestelde vragen en veelgemaakte fouten behandeld. Wilt u meer weten?

Neem contact op

HR optimalisatietraining
De HR App biedt een schat aan mogelijkheden. Werkt u al wat langer met de App en bent u klaar voor de next step? Met de HR optimalisatietraining wordt op basis van uw huidige configuratie gekeken naar de mogelijkheden voor het vullen van begrotingen en normen, maar ook naar autorisaties, rechten, rollen en gebruikers. Tijdens deze training is er volop ruimte voor gebruikersvragen. Meer weten of deze training aanvragen?

Neem contact op