Skip navigation MENU

Training en begeleiding

Binnen het NPO bieden wij scholen ondersteuning in data-geïnformeerd werken, onder andere door het maken van analyses, rapportages en het doen van onderzoek.

Ondersteuning NPO middels Data Science

Op veel scholen ondersteunen wij bij het maken van analyses en rapportages. De inzet van Data Science is hierin een belangrijk onderdeel. Zo ondersteunen wij scholen op dit moment met onderzoek naar;

  • Succesvolle kansrijke plaatsing
  • Verbeteren van bovenbouwsucces

Zoek je voor jouw school ook dergelijke ondersteuning of heb je hier een vraag over? Kijk op onze website of neem contact met ons op, bel 085-0185150 of mail naar info@tignl.eu.

Structureel werken met datafeedback

Wil je structureel en gedegen werken met datafeedback binnen jouw schoolorganisatie? Meld je dan aan voor de cursus Datacoach, cursus Data-geïnformeerde kwaliteitscultuur of de Verkorte cursus Data-geïnformeerd werken, waarbij je in zeven leermomenten van anderhalf uur essentiële overzichten en analyses leert maken met de Onderwijs Analyse App, leert wat er komt kijken bij het voeren van data-geïnformeerde gesprekken en cyclisch leert werken aan onderwijskwaliteit.

NAAR TRAININGSKALENDER