Skip navigation MENU

Training en begeleiding

Online leergang Sturen op kwaliteit

Speciaal voor leidinggevenden in het onderwijs. In de online leergang Sturen op kwaliteit leer je analyses maken met de Onderwijs Analyse App, die voor jouw rol essentieel zijn. Enerzijds zijn dat analyses om als leidinggevende te kunnen sturen op onderwijskwaliteit, anderzijds sluiten deze analyses aan om – ten tijde van het Nationaal Programma Onderwijs – de effecten van beleid en interventies zichtbaar te kunnen maken. Je kunt je nog aanmelden voor de leergang die start op 5 oktober 2021.

DIRECT AANMELDEN

Monitoren van leerachterstanden en leerontwikkeling

In het kader van het Nationaal Programma Onderwijs is het monitoren van leerlingen belangrijker dan ooit. In de training “Monitoren van leerachterstanden en leerontwikkeling” leer je leerachterstanden en leerontwikkeling van leerlingen te monitoren met de Onderwijs Analyse App, zodat je de effectiviteit van je interventies kunt volgen en vorm kunt geven aan persoonlijk leren. Houd onze website in de gaten voor nieuwe data of neem hierover contact met ons op.

Structureel werken met datafeedback

Wil je structureel en gedegen werken met datafeedback binnen jouw schoolorganisatie? Meld je dan aan voor de cursus Datacoach of cursus Data-geïnformeerde kwaliteitscultuur.