Skip navigation MENU

Aan de slag met TIG Apps

Na de training ”Aan de slag” ben je als gebruiker in staat om de TIG Apps direct te raadplegen en snel een overzicht of analyse te maken. 

Doelgroep

Deze training is zeer geschikt als basistraining voor gebruikers van de Onderwijs Analyse App, (standaard) HR App of (standaard) Financieel App. Het biedt je tevens een uitstekende basis voor één van onze vervolgtrainingen. Staat de gewenste App hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu.

Omschrijving

De verschillende Apps van TIG bieden veel relevante informatie. Wil jij die informatie direct kunnen raadplegen, snel een overzicht of analyse maken? Tijdens de basistraining leer je in één dagdeel de App kennen en oefen je direct de benodigde vaardigheden, zodat je na de training zelf in staat bent om de voor jou relevantie informatie te verzamelen. Tijdens de basistraining beginnen we kort met de basisprincipes van datamanagement. Je hoeft hiervoor geen IT kennis te hebben, je krijgt echter wel een beter beeld van wat er met datarapportages en analyses mogelijk is. Vervolgens bouwen we je kennis en vaardigheden stapje voor stapje uit. Tijdens de training combineren we generieke uitleg over de TIG Apps met praktische oefeningen voor de App waar jij mee aan de slag wilt.

Belangrijkste leerdoelen

Onderstaande onderwerpen komen aan bod. Bij elk onderwerp hoort een praktijkopdracht, waarmee je direct de eigen data kunt valideren en optimaliseren:

  • Basisprincipes datamanagement
  • Opbouw en navigatie in TIG App
  • 5 manieren om data te filteren
  • Analyseren langs verschillende invalshoeken
  • Downdrillen (inzoomen)
  • Instellen van persoonlijke voorkeuren
  • Opslaan van voorkeuren

Inclusief

Deze training is inclusief een handleiding met praktische oefeningen.

Duur

De landelijke training Aan de slag met TIG Apps wordt in een dagdeel gegeven.

Datum/Tijd

De landelijke training Aan de slag met TIG Apps vindt plaats op 23 april 2020 van 13:15-16:15 uur.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse App, HR App en/of Financieel App, afhankelijk waarvoor je deze training volgt.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Wij adviseren om met de trein te komen. De locatie is op 5 min. loopafstand van station Amersfoort. Mocht je ervoor kiezen om met de auto te komen, dan kun je betaald parkeren in een van de omliggende parkeergarages.

Prijs

€ 355,- per persoon, voor een dagdeel. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu