Aan de slag met TIG Apps

Na de online training ”Aan de slag” ben je als gebruiker in staat om de TIG Apps direct te raadplegen en snel een overzicht of analyse te maken.

Doelgroep

Deze training is zeer geschikt als basistraining voor gebruikers van de Onderwijs Analyse App, (standaard) HR App of (standaard) Financieel App. Het biedt je tevens een uitstekende basis voor één van onze vervolgtrainingen. Staat de gewenste App hier niet bij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu.

Omschrijving

De verschillende Apps van TIG bieden veel relevante informatie. Wil jij die informatie direct kunnen raadplegen, snel een overzicht of analyse maken? Tijdens de basistraining leer je tijdens twee online momenten en een moment in je eigen tijd, de TIG App kennen en oefen je direct de benodigde vaardigheden. Na de training ben je zelf in staat om de voor jou relevante informatie te verzamelen. Voorafgaand aan de online basistrainingen beginnen we kort met de basisprincipes van de App’s van TIG. In een speciaal ontwikkelde leeromgeving leer je de basisbediening van de TIG App’s kennen. Daarna start een online bijeenkomst waarin we starten met datamanagement. Je hoeft hiervoor geen IT kennis te hebben, je krijgt echter wel een beter beeld van wat er met datarapportages en analyses mogelijk is. Vervolgens bouwen we je kennis en vaardigheden stapje voor stapje uit. Tijdens de training combineren we generieke uitleg over de TIG Apps met praktische oefeningen voor de App waar jij mee aan de slag wilt. Als laatste online bijeenkomst bespreken we je ervaringen met de App en helpen je verder met vragen.

Belangrijkste leerdoelen

Onderstaande onderwerpen komen aan bod. Bij elk onderwerp hoort een praktijkopdracht, waarmee je direct de eigen data kunt valideren en optimaliseren:

• Opbouw en navigatie in TIG App
  • 5 manieren om data te filteren
  • Basisprincipes datamanagement
  • Analyseren langs verschillende invalshoeken
  • Downdrillen (inzoomen)
  • Instellen van persoonlijke voorkeuren
  • Opslaan van voorkeuren

Inclusief

Deze training is inclusief een handleiding met praktische oefeningen.

Duur

De online training Aan de slag met TIG Apps wordt in twee online bijeenkomsten van max 1,5 uur gegeven. Je bereidt de onlinebijeenkomsten voor, door in een speciaal ontwikkelde leeromgeving opdrachten te maken en uitleg te volgen. Dit neemt ongeveer een half uur van je tijd in beslag.

Datum/Tijd

De online training Aan de slag met TIG Apps vindt plaats op 22 april 2020 tussen 9:15-12:15 uur.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse App, HR App en/of Financieel App, afhankelijk waarvoor je deze training volgt.

Locatie

Deze training verzorgen wij online. Je ontvangt vlak voor aanvang een uitnodiging om deel te nemen aan de online training.

Prijs

€ 195,- per persoon, voor een dagdeel. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze online training vindt plaats bij voldoende aanmeldingen.

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu