Financieel App – Aan de slag

Deze training is bedoeld voor functionarissen die verantwoordelijk zijn voor het monitoren van- en sturen op financiële indicatoren. Hierbij kun je denken aan controllers, schooldirecteuren, teamleiders en medewerkers van de financiële administratie.

Leerdoel

Tijdens de training gaan wij in op de mogelijkheden en functionaliteiten van de Financieel App. Je krijgt inzicht in de belangrijkste financiële indicatoren, de mogelijkheden om deze te monitoren en door middel van doorklikken nader te analyseren. Na de training kun je zelfstandig aan de slag en waardevolle informatie uit de Financieel App halen.

Niveau: informatiegebruiker

Wellicht heb je niet de ambitie om uitgebreide analyses te maken, maar wil je wel op ieder moment ontwikkelingen kunnen monitoren zonder afhankelijk te zijn van anderen. Dit is kenmerkend voor de eindgebruiker. MMP-basisvaardigheden volstaan om als eindgebruiker aan de slag te gaan en samen te werken met de informatieanalist.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Financieel App.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:
Basisfunctionaliteit Financieel App
Uitleg en werking van de schermen
Uitleg financiële indicatoren
 Aanmaken bladwijzers