Skip navigation MENU

HR Expert

Op het gebied van personeelsbeleid hoeven we je waarschijnlijk niets meer te vertellen. Maar hoe eenvoudig pas jij data(analyses) toe in je werk?

Binnen veel scholen wordt het meetbaar maken van HR-beleid steeds belangrijker. Waar HR voorheen een meer uitvoerende rol had wordt van HR-professionals tegenwoordig vaker een adviserende rol verwacht. Dit vraagt om een andere werkwijze waarin het cijfermatig onderbouwen van HR-doelstellingen en – resultaten belangrijker wordt. Tijdens de cursus HR Expert leer je hoe je deze rol op een waardevolle en efficiënte manier vervult met behulp van datafeedback en de HR App. 

Leerdoelen en onderwerpen

Tijdens de cursus HR Expert leer je in 4-dagdelen hoe je data-analyse en datafeedback kan inzetten in de praktijk. Iedere sessie zoomen we in op een specifiek HR-thema zoals formatie, verzuim en personeelsverloop. Tijdens deze sessies vergroot je je analysevaardigheden door voor jouw organisatie de huidige HR-practices in kaart te brengen met behulp van de HR App. Je analyseert wat er gebeurt en waarom het gebeurt. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je kunt onderzoeken of leeftijd, wel of geen functiewijzigingen/promoties en aantal jaren in dienst invloed hebben op de uitstroom. Ook leer je hoe je als HR gericht advies kan geven aan de lijn ondersteund door data. We gaan in op de meest voorkomende argumentatie bij het bespreekbaar maken van de data en hoe je hier als HR-professional op kunt reageren in de gesprekken die je voert. We werken daarbij aan data-geïnformeerde gespreksvaardigheden: hoe voer je een goed gesprek met data? Na de cursus heb je een gedegen basis om te werken aan een data-geïnformeerd HR-praktijk.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor stafmedewerkers HR (afdelingshoofd, analist, adviseur, personeelsadviseur).

Deelname-eisen

Je dient tijdens de cursus te beschikken over een inlogaccount voor de HR App, omdat je tijdens de cursus direct analyses maakt. Kennis van statistiek is niet noodzakelijk.

Datum/tijd

De eerste bijeenkomst van deze landelijke cursus in 4 dagdelen, vindt plaats op donderdag 6 februari 2020. De data van de overige bijeenkomsten zijn als volgt: donderdag 28 mei 2020, donderdag 24 september 2020 en donderdag 19 november 2020. Alle bijeenkomsten beginnen om 13:15 uur en eindigen om 16:15 uur.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Prijs

De cursus kost € 1.250,- per persoon voor vier dagdelen (vrijgesteld van BTW). Kom je samen met een collega dan profiteer je van nog eens 20% korting en kost de training slechts € 999,- per persoon. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu

AANMELDEN VOOR CURSUS TRAINING OP LOCATIE AANVRAGEN BROCHURE AANVRAGEN

 

Terug naar Trainingen en Events