HR App – Aan de slag

Deze training is bedoeld voor functionarissen die verantwoordelijk zijn voor het monitoren van en sturen op HR-indicatoren. Hierbij kun je denken aan HR-medewerkers, schooldirecteuren en teamleiders.

Leerdoel

Tijdens de training gaan wij in op de mogelijkheden en functionaliteiten van de HR App. Je krijgt inzicht in de belangrijkste HR-indicatoren, de opties om deze te monitoren en om door middel van doorklikken indicatoren nader te analyseren. Na de training kun je zelfstandig aan de slag en waardevolle informatie uit de HR App kan halen.

Niveau: informatiegebruiker

Wellicht heb je niet de ambitie om uitgebreide analyses te maken, maar wil je wel op ieder moment ontwikkelingen kunnen monitoren zonder afhankelijk te zijn van anderen. Dit is kenmerkend voor de eindgebruiker. MMP-basisvaardigheden volstaan om als eindgebruiker aan de slag te gaan en samen te werken met de data-analist.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de HR App.

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:
Basisfunctionaliteit HR App
 Uitleg en werking van de schermen
 Uitleg HR-indicatoren
✓ Aanmaken bladwijzers