Onderwijs Analyse App – Aan de slag

Deze training is bedoeld voor deelnemers die gaan werken met het MMP en bovendien geschikt voor gebruikers die kennis willen opfrissen.

Leerdoel

Gedurende de training maak je kennis met managementinformatie en het dynamisch analyseren van data. Je leert de Onderwijs Analyse App en haar elementen kennen, ontwikkelt vaardigheden over hoe je de App optimaal kunt toepassen voor jouw werkzaamheden. Bovendien leer je hoe eenvoudige analyses gemaakt en opgeslagen kunnen worden.

Niveau: informatiegebruiker

Wellicht heb je niet de ambitie om uitgebreide analyses te maken, maar wil je wel op ieder moment ontwikkelingen kunnen monitoren zonder afhankelijk te zijn van anderen. Dit is kenmerkend voor de eindgebruiker. MMP-basisvaardigheden volstaan om als eindgebruiker aan de slag te gaan en samen te werken met de data-analist.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse App.

Onderwerpen

Tijdens deze training komen de volgende onderwerpen aan bod:
 Basisfunctionaliteiten Onderwijs Analyse App
 Uitleg en werking van de schermen
 Uitleg indicatoren
 Aanmaken bladwijzers
 Maken van eenvoudige analyses
 Maken van exports

Datum/tijd

De training Onderwijs Analyse App – Aan de slag is een dagdeel. We starten om 09:15 uur en eindigen om 12:15 uur.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Prijs

€ 355,- per persoon per dagdeel. Indien je je inschrijft voor twee trainingen op één kalenderdag (ochtend en middag) geldt het dagtarief van € 555,- per persoon en is de lunch inbegrepen. De bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

TRAINING OP LOCATIE AANVRAGEN

Terug naar overzicht Trainingen en Events