Paperless maandrapportages met HR en Financieel App

Leer hoe je als HR adviseur, Financieel adviseur of Controller doelmatiger werkt met de HR of Financieel App; maak papieren maandrapportages overbodig.

Leerdoel

Op scholen is het maken van periodieke rapportages nog een veelvoorkomende, terugkerende taak. Het verzamelen van de data, controleren van de gegevens en opmaken van de rapportages kost veel tijd. Terwijl tijdens het bespreken van de rapportages het antwoord op die ene vraag alsnog uitgezocht moet worden. Is dit herkenbaar? In deze training leren we je alles om met onze App’s dit proces te versnellen. Bovendien leer je om paperless te werken. We werken ernaartoe om de maandrapportage overbodig te maken door de HR of Financieel App doelmatig in te zetten. Zo hou je meer tijd over om tijdens het gesprek analyses te kunnen maken. Overigens blijft het uiteraard mogelijk je rapportages alsnog te maken.

Onderwerpen

• Uploaden van begrotingen
  • Instellen van normen
  • Aanpassen standaard weergaven
  • Configuratie-opties van de App
  • De praktijk: Hoe werken we samen met de App?

Doelgroep

HR-adviseur, Financieel Adviseur, Controller, Beleidsmedewerker.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de HR App of Financieel App.

Duur

De landelijke training Paperless maandrapportages met HR en Financieel App wordt in twee dagdelen gegeven, met een tussenperiode van minimaal 1 maand.

Datum/Tijd

Dagdeel 1: 17 december 2019 van 09:15-12:15 uur.
Dagdeel 2: 4 februari 2020 van 09:15-12:15 uur.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Prijs

€ 555,- per persoon, voor twee dagdelen. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Contact

Heb je vragen? Neem contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu