Skip navigation MENU

Middelbaar Beroepsonderwijs

Proactief sturen en grip op de organisatie zijn belangrijke thema’s. Niet alleen op bestuursniveau, maar op alle niveaus, zodat de organisatie in control is. Ons totaalconcept voor stuur- en verantwoordingsinformatie in het MBO biedt de mogelijkheid om altijd over de juiste informatie te beschikken en dit direct te analyseren.

Standaardoplossingen

Snel integraal stuurinformatie uitrollen? Met de standaard Apps van TIG voor de domeinen onderwijs, HR en financiën ben je binnen enkele dagen volledig operationeel. Dus geen uitgebreide implementatietrajecten, maar direct aan de slag zonder risico’s. Bekijk onze de standaard Apps voor het MBO.

Instellingspecifieke oplossingen

Heb je als instelling andere of aanvullende wensen ten aanzien van je informatiebehoefte? Dan helpen wij je instellingspecifieke wensen te realiseren. Of het nu gaat om het ontsluiten van extra of andere bronsystemen of het ontwikkelen van analyseoplossingen voor specifieke thema’s (onderwijstijd, doelmatigheid, teamprestaties, BPV etc.).

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

TIG heeft tweederde van alle MBO-instellingen geholpen met het realiseren van een professionele informatievoorziening. Met deze instellingen werken wij continu aan de doorontwikkeling van onze oplossingen. Nieuwsgierig? Bekijk onze verschillende apps voor het MBO of neem contact met ons op en ervaar hoe je onze schat aan ervaring en diepgaande sectorkennis voor jouw instelling kunt laten werken.

APPS VOOR HET MBO