Skip navigation MENU

Voortgezet Onderwijs

Maak fundamentele beslissingen niet enkel op basis van gevoel, maar onderbouwd met data. Betrouwbare informatie geeft je het vertrouwen de juiste beslissingen te nemen. Vanuit die visie hebben wij – samen met het onderwijs – het MMP ontwikkeld. Voor bijna driekwart van de VO-scholen het startpunt voor proactief sturen op onderwijs, HR en financiën.

Altijd actuele informatie

Niet langer wachten op collega’s voor een analyse of een (maand)rapportage, maar direct inzicht. Met het MMP beschik je ieder moment van de dag over de meest actuele stand van zaken. De Apps voor onderwijs, financiën, HR en Strategische HRM worden namelijk iedere nacht ververst.

Bovendien heb je geen zorgen over het beheer, onderhoud en updates van je BI-omgeving. Al onze Apps worden namelijk aangeboden als ‘Software as a Service’ (SaaS). Zo wordt ook de ICT-afdeling ontzorgd.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen?

Snel aan de slag met integrale stuurinformatie? Met onze plug-and-play oplossingen ben je binnen enkele dagen operationeel, inclusief gebruikerstraining. Bovendien beschik je over ondersteuning bij de implementatie en helpen wij bij de borging in de organisatie. Bekijk onze verschillende apps voor het VO of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

APPS VOOR HET VO