Skip navigation MENU

Relatiebeheerder/Trainer onderwijs

Weet jij als relatiebeheerder/trainer als geen ander duurzame klantrelaties op- en uit te bouwen?

Als Relatiebeheerder/Trainer onderwijs bij TIG help je onderwijsinstellingen bij hun ontwikkeling in data-ondersteund onderwijs. Je begeleidt en adviseert onze opdrachtgevers in het onderwijs met (uitdagende) vraagstukken op het gebied van data-analyse, managementinformatie en datageletterdheid. Met onze focus op het onderwijs, data en analytics begeeft TIG zich in een zeer dynamische en continu veranderende omgeving.

Wat ga je doen?

Kennis en vaardigheden zijn belangrijk, maar net zo belangrijk is jouw drive. Bij TIG streven we er telkens weer naar om de best mogelijke oplossingen te ontwikkelen. Oplossingen die bijdragen aan een efficiënte en effectievere organisatie en daardoor nog beter onderwijs. Herken jij je volledig in dit streven, maar voldoe je niet aan alle onderstaande eisen? We gaan graag met je in gesprek! In de rol van relatiebeheerder/trainer ben je verantwoordelijk voor het positioneren van ons product- en dienstenportfolio in het VO en MBO.

 • Je gaat met bestaande klanten/partners en prospects in gesprek om de behoefte op het gebied van data, analytics en sturing te signaleren en te verduidelijken en oplossingsrichtingen te bedenken.
 • Je onderhoudt potentiële en bestaande klantrelaties binnen het onderwijs en weet deze verder uit te bouwen. In deze functie adviseer je onderwijsinstellingen over onze producten en diensten. Je voert inhoudelijke adviesgesprekken en bent een trusted advisor voor onze opdrachtgevers. Met inhoudelijke kennis van onze oplossingen ben je in staat om trainingen met betrekking tot een juist gebruik van onze oplossingen, voor klanten te verzorgen.
 • Je denkt op strategisch niveau mee en kunt daarin ook pragmatisch handelen met als doel de klanttevredenheid hoog te houden. Je zorgt er daarbij voor dat de klantrelatie op een duurzame manier verder uitgebouwd wordt.
 • Je verzorgt maatwerkcursussen om op strategisch niveau te ondersteunen in de groei naar een data-geïnformeerde kwaliteitscultuur op scholen.
 • Je bent op de hoogte van trends en ontwikkelingen in de markt en in het vakgebied.

Wat breng je mee?

 • Je bent een ervaren accountmanager met HBO- of WO achtergrond, minimaal 4 dagen per week beschikbaar
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bijvoorbeeld als relatiebeheerder, consultant/trainer, staf-/beleidsmedewerker van een onderwijsinstelling, etc.)
 • Je hebt aantoonbare ervaring binnen het onderwijs
 • Ervaring met BI, data, analytics en data science is noodzakelijk om in deze rol succesvol te kunnen zijn
 • Bij voorkeur kennis van moderne BI technologieën als Qlik (QlikView / Qlik Sense), de TIG Apps en/of MS Power BI
 • Je hebt een commerciële drive en een resultaatgerichte instelling, maar bovenal een klantgerichte instelling
 • Je bent relationeel ingesteld en een gesprekspartner op senior management niveau voor onderwijsinstellingen en informatiemanagement
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlands taal, een scherp oog voor detail en bent communicatief vaardig.

Wat wij bieden:

Wij zijn een gaaf bedrijf met een ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Met onze focus op het onderwijs, data en analytics begeven wij ons in een zeer dynamische omgeving, waar samenwerken vanzelfsprekend is en waar jouw bijdrage er echt toe doet. Vanzelfsprekend zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend, bovendien lever je door bij TIG te werken een concrete bijdrage aan maatschappelijk relevante thema’s. Wij bieden je een unieke plek waar dienstverlening en het geven van trainingen en cursussen hand in hand gaan met onze eigen dashboard- en analysesoplossingen. Concreter kun je niet werken aan datageletterdheid in het onderwijs en ben je een belangrijke schakel tussen vragen op de scholen en de ontwikkeling van onze oplossingen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Maarten van der Hoek, via hr@tignl.eu of 085-0185150.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en opvragen van referenties behoort standaard tot onze selectieprocedure.

Locatie

Standplaats voor deze vacature is Deventer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG