Skip navigation MENU

Afstudeerders – Big data analytics, business & ICT

Haal jij alles uit Microsoft Excel of Access en ben je klaar voor de volgende stap? Bij The Implementation Group (TIG) zijn we volop bezig met ontwikkelingen op het gebied van datavisualisatie: big data, machine learning en predictive analytics. Hiervoor zijn wij op zoek naar ambitieuze leergierige afstudeerders (HBO/WO) die zich willen ontwikkelen.

Op zoek naar een interessante afstudeeropdracht op het gebied van datavisualisatie of ICT? Wij bieden graag plaats aan Hbo’ers en academici die willen afstuderen bij een jong innovatief bedrijf. We gaan graag met je in gesprek om een opdracht vorm te geven. Herken jij jezelf in onderstaande?

Wat wij zoeken

Academisch/HBO werk- en denkniveau
In de afrondende fase van jouw ICT-opleiding
Vaardigheden om alles uit dataverwerking- en analyseprogramma’s zoals Excel, Access of SPSS te halen en graag uitgedaagd willen worden
Bij voorkeur enige ervaring met Qlik software (QlikView of Qlik Sense)
Service- en klantgericht en complexe vraagstukken wil oplossen
Ervaring met het ontwerpen en opzetten van rapportages en het opstellen van Query’s (bijvoorbeeld in Business Objects of Reporting Services)

Wat wij bieden

Een dynamische afstudeeromgeving in een groeiend innovatief data-analytics bedrijf waar theorie en praktijk elkaar dagelijks ontmoeten
Begeleiding door één van onze specialisten
Een marktconforme stagevergoeding en bij goede prestaties uitzicht op een baan
Een hands-on en informele werksfeer

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in afstudeeropdracht bij TIG? Heb je een voorstel voor een opdracht of wil je samen met ons een opdracht vormgeven? Neem dan contact met ons op. Mail voor meer informatie of een sollicitatie naar hr@tignl.eu of bel +31 (0) 85 018 51 50.

Locatie

Standplaats voor deze vacature is Deventer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG