Skip navigation MENU

Data Scientist (fulltime/parttime)

Jij voorspelt wat de volgende stap wordt, zonder glazen bol

 

Functieprofiel

Jij ziet data als je input om te komen tot nieuwe inzichten. Met jouw kennis van machine learning weet je van verschillende bronnen een centrale conclusie te trekken. In gesprek met de klant weet jij te achterhalen waar de behoefte ligt, welk probleem willen ze nou eigenlijk beantwoord hebben. Tegelijkertijd zie je al de bronnen die je hiervoor nodig hebt voor je en heb je een idee hoe je statistische analyse kan doen om de juiste conclusies te trekken. Je hebt kennis van R en/of Python en de ervaring/ambitie om deze toe te passen in een zakelijke omgeving.

Wat vragen wij

  • WO werk/denk niveau;
  • Aantoonbare sterke achtergrond in Kunstmatige Intelligentie of Informatica met specialisatie in patroonherkenning en/of machine learning, opgedaan door opleiding en/of werkervaring
  • Kennis van data-analyse en statistiek libraries;
  • Ambitie en drive om data science binnen TIG verder uit te bouwen;
  • Resultaatgericht en slagvaardig, communicatief vaardig en pragmatische denken;
  • 32 uur of meer, locatie Deventer, per direct.

Wat bieden wij

Een informele sfeer, korte lijnen en ruimte om je persoonlijke ambities waar te maken. Vanzelfsprekend zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend. Je levert bij door bij TIG te werken een concrete bijdrage aan maatschappelijk relevante thema’s, zoals de verbetering en efficiëntie van het onderwijs. Bovenal bieden we je een dynamische werkomgeving waar in hoog tempo wordt gewerkt aan innovatieve oplossingen. Een omgeving waar je continu uitgedaagd wordt en waar we er samen de schouders onder zetten om grootse resultaten te bereiken.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in deze functie of wil je direct solliciteren? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie via onderstaand formulier. Mocht je vragen hebben dan kun je je richten tot onze recruiter Guido Stek op werkenbij@iddinkgroup.com of tot Gert Mateboer

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en opvragen van referenties behoort standaard tot onze selectieprocedure.

Bureaus hoeven niet te reageren, wij hebben een recruiter. Indien jij je aangesproken voelt door deze tekst, dan horen we graag van je.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG