Skip navigation MENU

(Senior) Software Developer C#

Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs!

 

Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard en analyse toepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou!

TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie. Dat betekent altijd en overal toegang tot de juiste inzichten voor het nemen van weloverwogen besluiten. Een goede basis voor concrete acties: efficiënt, effectief, altijd actueel en met steeds meer voorspellende elementen. Zo blijft er meer tijd over voor onderwijs en daar doen we het voor als information provider vóór het onderwijs.

TIG is onderdeel van Iddink Group. Iddink is een leidend technologiebedrijf dat behoort tot de top in de markt van educatieve dienstverlening en faciliteert het onderwijs van morgen met onderscheidende ICT applicaties, dienstverlening, studiematerialen en advies. Dagelijks maken meer dan 2 miljoen leerlingen, docenten en onderwijsondersteuners gebruik van onze systemen en leeromgevingen.

Wat ga je doen als Software Developer?

TIG is voor het software development team, bestaande uit 6 developers en 1 testers, op zoek naar een C#.NET Developer die van aanpakken weet en het team aanvult en versterkt. Het team is verantwoordelijk voor het door ontwikkelen en onderhouden van het platform van waaruit wij onze klanten (onderwijsinstellingen) voorzien van dashboarding en analyse oplossing voor de domeinen onderwijs ,HR en financieel. Begin 2019 zijn wij gestart met de bouw van geheel nieuw platform. Op dit moment worden klanten gemigreerd naar het nieuwe systeem om vervolgens het platform door te ontwikkelen met nieuwe functionaliteiten. Samen met het team zorg je ervoor dat de resultaten aansluiten bij de wensen uit de markt. Je denkt mee over hoe deze wensen en toekomstige kansen in de markt omgezet kunnen worden naar een technisch solide oplossing, zodat scholen ten alle tijden ondersteunt worden in het maken van de juiste beslissingen.

Mocht je ambitie hebben om een rol als Lead Developer binnen het scrum team te vervullen, behoort dat tot de mogelijkheden. Als Lead Developer ben je mede verantwoordelijk voor het (technisch) aansturen van het development team. Je bepaalt de technische opzet en richting waarin oplossingen worden bedacht, maar programmeert ook zelf mee en overziet de architectuur.

Wil jij als Developer het verschil maken in het onderwijs? Dan is dit jouw kans!

Wat neem je mee?

 • Ruime kennis, ervaring en begrip van C# .NET, HTML, CSS, JavaScript, databases en Object Oriented Programming, Entity framework.
 • Kennis van REST en SOAP webservices
 • Kennis van netwerken, test methodieken is een pre;
 • Ervaring met SCRUM;
 • Productinhoudelijke kennis van en ervaring met technologieën van Microsoft (MS SQL, Visual Studio 2019, recente Windows Operating systemen, IIS etc.);
 • Je bent proactief, wordt graag uitgedaagd en draagt bij aan een prettige open sfeer met respect voor collega’s en opdrachtgevers;
 • Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Wat bieden wij jou?

Wij zijn een  bedrijf met een mooie ambitie en informele sfeer met korte lijnen en voor iedere medewerker een ontwikkelingsplan, gericht op persoonlijke ambities. Bij TIG vormen tevreden en ambitieuze medewerkers de basis voor groei. Voor onze klanten, voor jou als medewerker en voor de continuïteit van ons bedrijf.

Vanzelfsprekend zijn onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend, bovendien lever je door bij TIG te werken een concrete bijdrage aan maatschappelijk relevante thema’s. Maar bovenal bieden we je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. Een omgeving waar je continu uitgedaagd wordt en waar we samen de schouders er onder zetten om grootse resultaten te bereiken.

 • Dienstverband (32-40 uur), locatie Deventer
 • Flexibele werkuren, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
 • Uitgebreid aanbod aan opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding

Meer informatie over de vacature?

Heb jij interesse in deze uitdaging als Senior Software Developer en/of wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, bel 085-0185150 en vraag naar Thirza. Mailen mag ook, dat kun je doen naar hr@tignl.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG