Skip navigation MENU

Senior Tester

Kom jij als senior tester ons software development team versterken?

Als senior tester kom je te werken in het Software Development team naast een andere tester en vier developers. Het team werkt met scrum en creëert functionaliteit voor ons beheerdersplatform, dat onder andere door het App-Development team wordt gebruikt voor ontwikkeling van producten. TIG is een informeel, klein bedrijf met minimale hiërarchielagen, waar ruimte is voor jouw inbreng. Als teamlid draag je bij aan het leveren van functionaliteit van hoogstaande kwaliteit. Dit doe je niet alleen door achteraf te testen, maar ook gedurende de refinement sessies testbaarheid in ogenschouw te nemen en ervoor te zorgen dat acceptatiecriteria aan de kwaliteitseisen voldoen.

Wat ga je doen?

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan grotendeels uit het opstellen en uitvoeren van handmatige en automatische tests op ons beheerdersplatform. Als er een release of deployment is geweest, worden daarnaast ook de automatische regressietests gecontroleerd. Deze zijn geschreven in JavaScript en lopen via Testcafe in Visual Studio Code, of via Azure Devops. Wij zijn ook op zoek naar iemand die kritisch kijkt naar ons huidige testproces, die hier een heldere visie op heeft én die ook tot uitvoer kan brengen. Mocht dit het gebruik betekenen van andere tools, dan staan we hier ook voor open. Aangezien we de aankomende tijd behoorlijk gaan opschalen, zal er ook meer focus zijn op het gebruik van loadtesten.

Wat breng je mee?

 • Ervaring met test automatisering en kennis van test automatiseringstools zoals bv. Postman, Testcafe, mocking/stubbing.
 • Kennis van performance en/of load testing, zoals bv. JMeter.
 • Gestructureerd kunnen werken en documenteren
 • Ervaring met Scrum of andere agile methodieken.
 • Ervaring met JavaScript en HTML.
 • Kennis van de Nederlandse taal op professioneel niveau. Kennis van de Engelse taal op goed niveau.
 • Kennis van security testing is een pre, evenals ervaring met load-testing.

Mocht je volledig aan bovenstaand profiel voldoen dan willen wij je zeker spreken, maar schroom niet te reageren als dat niet helemaal het geval is. We kijken verder dan alleen een profiel, want we hechten er minstens net zo veel waarde aan dat je past binnen onze bedrijfscultuur.

Wat wij bieden:

We bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een dynamische organisatie. Bovendien lever je door bij TIG te werken een concrete bijdrage aan maatschappelijk relevante thema’s. Een omgeving waarin je continu wordt uitgedaagd en waar we samen de schouders eronder zetten om grootse resultaten te bereiken.

 • Dienstverband (32-40 uur), locatie Deventer
 • Flexibele werkuren. Thuiswerken is momenteel grotendeels de norm, maar is ook post-pandemie gedeeltelijk gebruikelijk.
 • Uitgebreid aanbod aan opleidings-en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Thirza van Dalen, via hr@tignl.eu of 06-24854634.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en opvragen van referenties behoort standaard tot onze selectieprocedure.

Locatie

Standplaats voor deze vacature is Deventer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG