Skip navigation MENU

Stagiair Marketing-Communicatie

Ben je op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht? Volg jij een HBO-studie op Marketing/Communicatie-gebied? Ben jij diegene die ons mee kan nemen in de nieuwste marketingtechnieken, passend bij onze doelgroep?

Als je alle drie de vragen kunt beantwoorden met een volmondig “JA!” neem dan snel contact met ons op. Wij bieden je de gelegenheid MarCom-ervaring op te doen en leren van jou graag over bijvoorbeeld data gedreven marketing. Hoe kunnen wij het beste marketing automation inzetten of drip campaigns en content offers? Welke tooling is hiervoor het meest geschikt? Hoe kunnen we werken aan personalisatie en community building? We horen graag jouw ideeën op dit vlak!

Tijdens je stage of afstudeeropdracht draai je mee binnen het Marketing & Sales-team van TIG, waar MarCom een onderdeel van is. Samen met je MarCom-collega werk je aan uiteenlopende activiteiten en krijg je uiteraard de ruimte om nieuwe marketingtechnieken uit te werken of te werken aan je afstudeeropdracht.

Wat doen wij?

TIG biedt het onderwijs business intelligence-oplossingen. Wij maken het voor schoolorganisaties gemakkelijker om met data te sturen op onderwijsopbrengsten, onderwijskwaliteit, leerlingresultaten, financiële en HR kpi’s. Ook ondersteunen wij schoolorganisaties bij specifieke onderzoeksvragen door de inzet van data science en gerichte opleidingstrajecten. Met onze oplossingen zijn wij actief in het basisonderwijs en voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs.

Wat bieden wij?

Binnen TIG werk je met een team enthousiaste collega’s, waar initiatief en zelfstandigheid zeer wordt gewaardeerd. Je werkt vanaf een eigen werkplek in Deventer en online vanuit huis. Uiteraard krijg je de beschikking over een eigen laptop en een stagevergoeding.

Interesse?

Past de omschrijving van deze stage of afstudeeropdracht helemaal bij jou? Bel, app of mail Hester van Lindenberg, 06-53852372 of hr@tignl.eu. Ook als je toch nog een vraag hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG