Skip navigation MENU

Stagiair of Afstudeerder Marketing-Communicatie

Ben jij op zoek naar een stageplek of afstudeeropdracht en volg jij een HBO-studie op het gebied van marketing/informatie/media/communicatie? Neem dan snel contact met ons op!

Zoek je een stageplek?

Kom je bij ons stage lopen, dan bieden wij je uiteraard de gelegenheid om ervaring in de praktijk op te doen. Je draait mee binnen het Marketing & Sales-team van TIG, waar Marketing-Communicatie een onderdeel van is. Samen met je MarCom-collega werk je aan activiteiten zoals het schrijven van content, optimalisatie van de website, SEO, inzet van Sociale Media, maken van promotiemateriaal (zowel drukwerk als bv. video’s) en klantverhalen. Daarnaast leren wij graag van jou over de nieuwste tooling en marketingontwikkelingen, en zijn jouw ideeën en inzichten welkom!

Of zoek je een afstudeeropdracht?

Voor een van onze applicaties benaderen we een (voor ons) nieuwe doelgroep. Hoe kunnen we hiervoor data gedreven marketing inzetten en werken aan personalisatie en community building? Welke tooling is hiervoor geschikt? We horen graag jouw ideeën op dit vlak! Samen met jou formuleren we je afstudeeropdracht, waarmee je vervolgens bij ons aan de slag kunt binnen het Marketing & Salesteam.

Wat doen wij?

TIG biedt het onderwijs business intelligence-oplossingen. Wij maken het voor schoolorganisaties gemakkelijker om met data te sturen op onderwijsopbrengsten, onderwijskwaliteit, leerlingresultaten, financiële en HR kpi’s. Ook ondersteunen wij schoolorganisaties bij specifieke onderzoeksvragen door de inzet van data science en gerichte opleidingstrajecten. Met onze applicaties en diensten zijn wij actief in het basisonderwijs en voortgezet, middelbaar en hoger onderwijs.

Wat bieden wij?

Binnen TIG werk je met een team enthousiaste collega’s, waar initiatief en zelfstandigheid zeer wordt gewaardeerd. Je werkt vanaf een eigen werkplek in Deventer en/of online vanuit huis (gezien de Corona-maatregelen). Uiteraard krijg je de beschikking over een eigen laptop en een stagevergoeding.

Interesse?

Past de omschrijving van deze stage of afstudeeropdracht helemaal bij jou? Neem dan contact met ons op, bel 085-0185150 en vraag naar Hester (ook als je eerst nog meer informatie wilt) of mail direct naar hr@tignl.eu.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG