Skip navigation MENU

Afstudeerstagiair User Experience

Wil jij dat je afstudeerstage CMD – Interaction Design er echt toe doet, dat jouw werk direct wordt geïmplementeerd en wil jij samenwerken met een betrokken team dat nog steeds regelmatig fysiek samenkomt?

TIG is op zoek naar een afstudeerstagiair die ons verder kan helpen met het verbeteren van de user experience van ons SaaS Analytics platform. Het platform wordt gebruikt door onderwijsinstellingen en biedt de mogelijkheid om databronnen te koppelen en gebruikers en autorisaties te beheren. Vanuit dit platform zijn Business Intelligence applicaties, dashboards en andere visualisaties beschikbaar voor onze gebruikers in een webomgeving.

Het administratieve gedeelte wordt dagelijks gebruikt door de applicatiebeheerders van onze klanten en onze eigen Support-collega’s. Afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het implementeren van nieuwe functionaliteiten, nu willen we – met jouw hulp – de user experience verbeteren.

We stellen de opdracht graag in overleg met jou samen, deze kan onder andere bestaan uit

  • Onderzoek naar het huidige gebruik van het platform o.b.v. analytics
  • Onderzoek door interviews of enquêtes met de stakeholders (Support & Services afdeling en de beheerders van scholen)
  • Uitwerken van de onderzoeksresultaten en vertalen naar aanbevelingen
  • Implementeren van de aanbevelingen in samenwerking met het Software Development team

We zoeken iemand die

  • Nieuwsgierig en leergierig is
  • Vier of vijf maanden beschikbaar is om deze opdracht succesvol uit te voeren

Wat bieden wij

Je werkt in een enthousiast klein team aan de kern van de organisatie. Jouw opdracht doet er echt toe en zal worden geïmplementeerd in onze huidige software. Wij vinden werkplezier en verbinding heel belangrijk en komen daarom nog regelmatig samen op kantoor in Deventer (uiteraard rekening houdend met de Corona-maatregelen). Daarnaast bieden wij je een stagevergoeding.

Over TIG

TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie. Dat betekent altijd en overal toegang tot de juiste inzichten voor het nemen van weloverwogen besluiten. Een goede basis voor concrete acties: efficiënt, effectief, altijd actueel en met steeds meer voorspellende elementen. Zo blijft er meer tijd over voor onderwijs en daar doen we het voor als information provider vóór het onderwijs.

Interesse?

Past de omschrijving van deze afstudeerstage helemaal bij jou? Mail direct naar HR@tignl.eu! Heb je nog een vraag, neem dan gerust contact met ons op, bel 085-0185150 en vraag naar Thirza.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG