Skip navigation MENU

TIG traineeship

Haal jij alles uit Microsoft Excel of Access en ben je klaar voor de volgende stap? Bij The Implementation Group (TIG) zijn we volop bezig met ontwikkelingen op het gebied van datavisualisatie: big data, machine learning en predictive analytics. Hiervoor zijn wij op zoek naar ambitieuze leergierige starters (HBO/WO) die zich willen ontwikkelen. Een ICT-opleiding is een pré maar niet noodzakelijk, gevoel voor ICT en datavaardigheden wel.

TIG is marktleider op het gebied van informatievoorziening in het onderwijs en Elite-partner van Qlik, wereldwijd leider op het gebied van visual analytics. Tijdens het TIG traineeship leer je hoogwaardige oplossingen gebaseerd op Qlik technologie ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Je start bij Support & Services, een dynamische afdeling, waar je door dagelijks in klantcontact onmiddellijk de diepte in gaat en ontdekt wat er bij de klant speelt. Op die manier groei je in hoog tempo uit tot een volwaardige Business Intelligence specialist.

Wat wij zoeken

Aantoonbare affiniteit met ICT
Vaardigheden om alles uit dataverwerking- en analyseprogramma’s zoals Excel, Access of SPSS te halen en graag uitgedaagd willen worden
Bij voorkeur enige ervaring met Qlik software (QlikView of Qlik Sense)
Service- en klantgericht en voorkeur voor het oplossen van complexe vraagstukken
Ervaring met het ontwerpen en opzetten van rapportages en het opstellen van Query’s (bijvoorbeeld in Business Objects of Reporting Services)
Academisch/HBO werk- en denkniveau

Wat wij bieden

Een dynamische werkomgeving in een groeiend innovatief data-analytics bedrijf
Veel aandacht voor jouw ontwikkeling op het gebied Business & ICT én binnen één van de domeinen onderwijs, HRM of financiën
Ook na het traineeship uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
Een marktconform salaris en standaard goede secundaire arbeidsvoorwaarden
Een plezierige informele werksfeer

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in het TIG traineeship; wil je meer weten over het trainee-traject of wil je direct solliciteren? Mail naar hr@tignl.eu of bel +31 (0) 85 018 51 50.

Het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) behoort standaard tot onze selectieprocedure.

Locatie

Standplaats voor deze vacature is Deventer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

SOLLICITEER DIRECT

< Terug naar Werken bij TIG