Skip navigation MENU

Ook buiten het onderwijs BI-oplossingen op maat

Relevante data verzamelen en op maat rapporteren in overzichtelijke dashboards. Niet alleen in het onderwijs worden heldere inzichten verkregen met Business Intelligence. Ook in de commerciële sector implementeren en ondersteunen wij organisaties bij de vertaling van data naar strategische stuurinformatie.

Professionele informatievoorziening voor bedrijven

Wij streven ernaar bedrijven beter te laten presteren. Hiertoe combineren wij jarenlange ervaring uit onze CRM-praktijk met de kracht van dashboard- en analyseoplossingen van Qlik. Van kortlopende ondersteuningstrajecten tot jarenlange samenwerkingen. Implementaties gericht op optimalisatie van sales performance, pipeline management, customer analysis, financieel management, HR, productie en operations. Allemaal voor aansprekende partijen binnen hun branche.

Voorbeelden van commerciële trajecten:

 
     

Meer weten?

Voor ieder organisatie een oplossing op maat. Ook toe aan een professionele informatievoorziening? De kracht van eigen data ervaren als strategische stuurinformatie? Neem dan contact met ons op en wij informeren je graag over de specifieke mogelijkheden voor jouw organisatie.

INFORMATIE AANVRAGEN