Skip navigation MENU

Qlik NPrinting

In aanvulling op de interactieve dashboard- en analysemogelijkheden biedt Qlik een geavanceerde rapportage- en distributieoplossing: Qlik NPrinting. Qlik NPrinting stelt de gebruiker in staat snel en gemakkelijk visueel aantrekkelijke rapportages te maken. Daarbij kunnen met Qlik NPrinting data, analyses en visualisaties uit één of meerdere QlikView- en Qlik Sense-documenten gebruikt worden.

De rapportages kunnen worden samengesteld in verschillende formats zoals Microsoft Office-documenten (PowerPoint, Excel en Word), pixel perfecte PDF’s en HTML-rapporten voor online publicatie. Dankzij de drag-and-drop functionaliteit gaat het maken van rapportages met Qlik NPrinting eenvoudig en snel. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld maandrapportages, geïntegreerde managementrapportages of gewoon om grote groepen van ontvangers te voorzien van relevante rapportages.

Automatische distributie van rapportages

Qlik NPrinting zorgt ervoor dat mensen het rapport krijgen waar zij behoefte aan hebben. Daarvoor zorgen de ‘managed distribution’ en ‘on-demand access’ functionaliteiten. Rapportages kunnen worden toegespitst op de individuele gebruiker en de distributie kan ingepland worden. Ideaal voor bijvoorbeeld maandrapportages. Bij opvallende zaken ben je een muisklik verwijderd van je Qlik QlikView of Qlik Sense-document waar je de achterliggende cijfers kunt ontdekken. Met Qlik NPrinting wordt je volledige dashboard-, analyse- en rapportagebehoefte beantwoord.

Bekijk de mogelijkheden in de Product Tour

 

Aan de slag

Nieuwsgierig geworden? Klik op onderstaande button en neem contact op voor een Qlik NPrinting demo.

QLIK NPRINTING DEMO AANVRAGEN