Skip navigation MENU

Geplaatst op 13-01-2017 in MBO, Nieuwsarchief.

Startersresultaat in nieuwe EduArte App

De nieuwe EduArte App is beschikbaar voor het MBO en de eerste instellingen beschikken al over de nieuwe App. In navolging van de vernieuwde Financieel App is de EduArte App getransformeerd. Verbeterde functionaliteiten, meer flexibiliteit en bovenal verhoogd gebruikersgemak met een herkenbare opzet. Bovendien is de indicator startersresultaat opgenomen in de App.

De EduArte App heeft een nieuwe opzet gekregen, maaar daarnaast is ook een indicator toegevoegd aan de App: het startersresultaat. Dat is het aandeel nieuwe starters dat in een instelling blijft of uitstroomt met een diploma van deze instelling. Uitstroom zonder diploma telt hier niet mee. Het gaat hier telkens om het gemiddelde over drie jaren. Met de toevoeging van deze indicator anticiperen we op het nieuw waarderingskader van de onderwijsinspectie.

Upgrade
Instellingen die gebruik maken van de EduArte App zijn al benaderd voor een upgrade. TIG helpt u met aantrekkelijke upgrade packages zorgeloos migreren naar de nieuwste versie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Preview
Bekijk hieronder een aantal schermen uit de vernieuwde EduArte App