Skip navigation MENU

Geplaatst op 08-06-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Verhoog uw datakwaliteit met de nieuwe training MMP datakwaliteit

In de voorbije maanden hebben wij veel organisaties geholpen bij het verhogen van de datakwaliteit: een nieuwe dienst die u ondersteunt met het verder betrouwbaar maken van uw data in Magister. Voor de Rendementen App is het namelijk van groot belang om een goede bron te hebben, op basis waarvan u analyseert.

Neem twijfels weg

Bent u er niet altijd zeker van dat de Rendementen App op het MMP u de juiste informatie toont? Dan heeft dit in vrijwel alle gevallen te maken met hoe deze data in Magister staat geregistreerd. Alle data wordt namelijk iedere nacht één op één ingeladen in uw persoonlijke MMP-omgeving. Om uw data te optimaliseren en uw twijfels weg te nemen, helpen wij u graag verder de bron te optimaliseren.

Binnen drie uur uw datakwaliteit op orde
Met de training ‘MMP – Datakwaliteit’ van 21 september leren applicatiebeheerders Magister in korte tijd stapsgewijs de datakwaliteit te controleren en optimaliseren. Hierbij leren zij welke aanpassingen in Magister ervoor zorgen dat de kwaliteit van de data wordt verhoogd. Zo beschikken zij binnen drie uur over de kennis en kunde om voortaan zelfstandig verbeterslagen door te voeren en over te dragen binnen de organisatie.

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven over de landelijke cursusdag ‘MMP – Datakwaliteit’

Extra ondersteuning nodig?
Naast de landelijke cursusdagen is het ook mogelijk de ondersteuning ‘MMP – Datakwaliteit’ op uw eigen locatie aan te vragen. Uitermate geschikt voor organisaties die graag hands-on ondersteuning wensen van één van onze consultants of specifieke wensen hebben met betrekking tot de datakwaliteit.

Wilt u meer weten over ondersteuning voor MMP datakwaliteit of wilt u deze dienst aanvragen? 
Vraag hier de training MMP datakwaliteit aan of bel voor meer informatie: 030-2740626.