Skip navigation MENU

Geplaatst op 05-01-2017 in Nieuwsarchief, VO.

Vernieuwde HR App ook beschikbaar voor RAET

In de aankomende weken wordt de HR App 3.0 voor RAET op het MMP uitgerold. Dit betekent dat de App wordt overgezet naar de nieuwe MMP-standaard. Eerder dit jaar werd de HR App al voor AFAS overgezet. De vernieuwde App zorgt voor een verhoging van het gebruikersgemak en is bovendien in te zetten als bron voor de SHRM App.

MMP-standaard

Met de nieuwe standaard op het MMP zijn de opzet en bediening van de HR App gelijk aan de Rendementen App en Financieel App. Dat zorgt voor eenvoud en overzicht. Ieder scherm heeft namelijk een vaste opbouw, de navigatie is vereenvoudigd en door middel van autorisaties is de App eenvoudig toe te spitsen op de individuele gebruiker.

Bron voor de SHRM App

Nu de HR App 3.0 ook beschikbaar is voor RAET kan de App dienen als databron voor in maart gelanceerde SHRM App.  Deze plug-and-play oplossing biedt met verschillende dashboards en analyses waardevolle inzichten bij actuele SHRM-vraagstukken, zoals bevoegd gegeven lessen en strategische personeelsplanning (SPP). Hiervoor combineert het HR- en onderwijsdata. Daarmee geeft het inzicht in deze ontwikkelingen en wordt het mogelijk om hier tijdig op te anticiperen.

Meer weten?

Bekijk hieronder enkele schermen uit de vernieuwde HR App. Wilt u meer weten over de HR App of heeft u vragen over het MMP? Neem dan contact met ons op.