Skip navigation MENU

Volg de voortgang van je kwaliteitsagenda

Geplaatst op 13-05-2019 in MBO, Nieuwsarchief.

Je instelling heeft een positief advies ontvangen op de ingediende kwaliteitsagenda. De komende vier jaar ga je aan de slag met de punten uit de agenda. Hoe houd je zicht en grip op de voortgang?

Op basis van open data van DUO ontwikkelde TIG in samenwerking met Aventus en het Graafschap College de Kwaliteitsafspraken App. Met de App monitor je de verschillende indicatoren, analyseer je op een meer diepgaand niveau en stel je rapportages samen. Op het dashboard heb je direct inzicht in de voortgang van indicatoren zoals het aandeel VSV, het startersresultaat en de doorstroom van MBO naar HBO. Op de achterliggende schermen analyseer je de verschillende indicatoren; vergelijk de behaalde resultaten van jouw instelling met eerder behaalde resultaten. Of vergelijk de resultaten met het landelijk gemiddelde of een door jezelf gekozen benchmarkgroep. Op het tabblad Rapportages stel je je eigen rapportages samen op basis van de verschillende indicatoren, per locatie of voor meerdere locaties in een keer.

Wil je meer informatie of heb je vragen over de Kwaliteitsafspraken App? Neem dan contact met ons op; bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu.