Skip navigation MENU

Agenda

Om mbo-instellingen te ondersteunen in de ontsluiting van data met Qlik Sense, organiseren wij de komende periode verschillende webinars rondom dit thema. Zo laten wij je zien hoe je nog gemakkelijker data visualiseert, je datamanagement op orde kunt krijgen en welke functionaliteiten Qlik Sense nog meer biedt. Ook gaan we in op verdiepend en voorspellend analyseren met de inzet van data science; data en onderwerpen lees je hieronder. Je kunt je nu voor een of meerdere van de webinars aanmelden.

AANMELDEN VOOR WEBINAR(S)

Webinar Data Science met Qlik Sense; geavanceerde analyses

2 juni 2022 | 10:30-11:30 uur
In dit webinar gaan we in op Qlik Sense en integratie met R en Phyton, Insight advisor en machine learning. Daarnaast delen we inzichten op basis van een data science-case.

Webinar Introductie Qlik Sense dashboards HR en Financieel

16 juni 2022 | 10:30-11:30 uur
In dit webinar geven we een korte introductie op Qlik Sense en het TIG Analytics platform en demonstreren wij een eerste versie van een HR en Financieel App in Qlik Sense.

Webinar gemist?

In de afgelopen periode besteedden wij tijdens verschillende webinars aandacht aan Qlik Sense SaaS, Qlik Sense-functionaliteiten zoals Alerting en Enterprise reporting, het TIG Analytics platform,  demonstreerden wij onder andere de Onderwijs App en Studenttevredenheid App in Qlik Sense én vertelde Jan-Geert Taekema van de Landstede Groep over hun migratietraject van QlikView naar Qlik Sense. Heb je een webinar gemist en ben je geïnteresseerd in een of meerdere van deze onderwerpen? Neem dan contact met ons, wij geven je graag meer informatie, bel 085-0185150 of mail naar info@tignl.eu. Of houd onze website of nieuwsbrief in de gaten voor updates rondom dit thema.