Skip navigation MENU

Webinar 22 juni Datakwaliteit

Geplaatst op 17-05-2021 in Nieuws, VO.

Datum: 22 juni 2021
Tijd: 10.30-11:30 uur
Sprekers: Mark Wisman, Jessica Witvoet

In juni 2021 wordt de Onderwijs Analyse App voorzien van een nieuw scherm, waarmee de gebruiker in staat wordt gesteld de datakwaliteit in de App te monitoren. Ook worden enkele aanpassingen doorgevoerd om eenvoudiger de brondatakwaliteit (Magister) te verbeteren. Een goed moment voor een toelichting!

Programma

Tijdens het webinar Datakwaliteit tonen we de nieuwe mogelijkheden van de Onderwijs Analyse App met betrekking tot datakwaliteit. Ook bespreken we essentiële en wenselijke inrichtingen om optimaal gebruik te kunnen maken van de Onderwijs Analyse én Onderwijs Resultaten App. Na dit webinar weet je precies wat je kunt doen om jouw Magister-omgeving klaar te maken voor het nieuwe schooljaar.

Doelgroep

Dit webinar is zeer relevant voor MMP- en Applicatiebeheerders en is zeker ook nuttig als je vanuit de schoolleiding of staf betrokken bent bij de inrichting van Magister of analyses daarvan.

Contact

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, bel 085-0185150 of mail naar info@tignl.eu.