Skip navigation MENU

Examenresultaten-analyse

Het zijn bekende momenten in het jaar. De bekendmaking van de normering van de examens. De volgende dag al kunnen scholen aan de slag met het analyseren en beoordelen van de resultaten in de Onderwijs Analyse App en de Onderwijs Resultaten App. Maar welke overzichten zijn mogelijk en hoe maak je deze?

Leerdoel en onderwerpen

Tijdens deze thematische training analyse examenresultaten leer je alles over de mogelijkheden. In de Onderwijs Analyse App zijn alle SE en CE cijfers in te zien. Er is een benchmark beschikbaar voor de SE en CE cijfers en zijn er percentielen per schoolsoort en vak over verschillende dimensies. Ook zijn de slagingspercentages te analyseren. Tijdens deze training leren de deelnemers:

  • Overzichten maken van de SE en CE cijfers en slagingspercentages. Met de benchmark en historische gegevens. De gegevens uitsplitsen naar vakken en schoolsoorten.
  • Het bespreekbaar maken van de resultaten op school: hoe pak je dat aan?
  • De examenresultaten plaatsen in het totaal plaatje van school: hoe passen de resultaten in het onderwijsresultatenmodel van de Inspectie?

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor deelnemers die werken met de Onderwijs Analyse App en de Onderwijs Resultaten App.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse en -Resultaten App.

Datum/tijd

Houd onze website in de gaten voor nieuwe data of neem hierover contact met ons op.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Wij adviseren om met de trein te komen. De locatie is op 5 min. loopafstand van station Amersfoort. Mocht je ervoor kiezen om met de auto te komen, dan kun je betaald parkeren in een van de omliggende parkeergarages.

Prijs

€ 355,- per persoon. Het bedrag is vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.

Contact

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, bel 085 018 51 50 of mail naar info@tignl.eu.

Terug naar Trainingen en Events