Skip navigation MENU

Dashboards

Profiteer van best-practices: in de afgelopen jaren hebben wij standaard templates bij honderden scholen geïmplementeerd. Deze dashboards zijn onderwijsspecifiek en voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Bovendien worden de dashboards – in samenwerking met de sector – continu doorontwikkeld. Zo zorgen we er samen voor dat de dashboards voldoen aan de meest recente wensen, aanpassingen in de bronsystemen of veranderende wettelijke kaders (bijvoorbeeld het nieuwe Inspectiekader).

Lage kosten, geen risico’s

Implementatie van standaard dashboards geschiedt tegen een vast bedrag en is een kwestie van 1 á 2 dagen. Dus geen dure en risicovolle implementaties, maar direct tegen lage kosten de voordelen ervaren van waardevolle inzichten in je eigen data. Bevalt het niet, dan zeg je het jaarabonnement gewoon op.

Standaard, maar wel flexibel

In onze standaard dashboards zijn veel analyses en rapportages al voor je ingericht. Je kunt echter op elk gewenst moment je eigen (persoonlijke) analyses en rapportages maken. Bovendien zijn onderdelen en data in de dashboards volledig per gebruiker in te richten en te autoriseren.

Keuzevrijheid

Gebruik maken van ons SaaS-platform of in je lokale BI-omgeving implementeren? De keuze is aan jou. Voor beide opties bieden wij standaard dashboards aan.