Skip navigation MENU

Management Dashboard

Alle essentiële indicatoren gebundeld in één applicatie: dat is integraal in control zijn. Het Management Dashboard is de complete oplossing ontwikkeld voor bestuurders en directie van Primair tot Middelbaar Onderwijs. De belangrijkste indicatoren zijn direct inzichtelijk in het dashboard, aangevuld met analyseschermen per thema. Zo is in één oogopslag duidelijk welke indicatoren en locaties aandacht vereisen.

visaulisatie management dashboard

Iedereen de juiste informatie

Het Management Dashboard biedt bestuurders en directie een helicopterview over de organisatie. Alle essentiële indicatoren zijn gebundeld in één applicatie, van financiën tot tevredenheid en van onderwijskwaliteit tot HR.  Zo ben je altijd tijdig en volledig geïnformeerd. En door domeinoverstijgende ratio’s samen te stellen, analyseer je direct op bijvoorbeeld het aantal leerlingen per FTE of de inkomsten en uitgaven per leerling per jaar. Vanuit het overzichtsdashboard ga je naar de indicatoren voor meer details. Zo helpt het Management Dashboard je bij het snel uit- én inzoomen op de organisatie, de medewerkers en de leerlingen.

Het Management Dashboard maakt gebruik van data uit de andere TIG applicaties en wordt automatisch iedere nacht geactualiseerd. Voor iedere locatie is de informatie op gelijke wijze beschikbaar. Zo draagt het Management Dashboard bij aan een efficiënte en uniforme informatievoorziening. Praat niet langer over de juistheid van de cijfers, maar over de implicaties ervan.

INFORMATIE AANVRAGEN

 Bekijk ook: