Skip navigation MENU

Financieel App

Onderwijsinstellingen leggen niet alleen verantwoording af over hun onderwijskwaliteit. Ook op financieel en personeel vlak wordt beoordeeld. De Regeling Jaarverslaggeving verplicht instellingen een financiële administratie bij te houden en jaarlijks hierover te rapporteren conform landelijke richtlijnen. Onze standaard Financieel App ondersteunt instellingen van Primair tot Hoger Onderwijs met financiële dashboards, analyses en rapportages.

visualisatie financiële cijfers

De Financieel App is een standaardoplossing volledig toegespitst op het onderwijs. Dankzij standaardrapportages die voldoen aan landelijke richtlijnen is je verantwoordingsinformatie met een druk op de knop voorhanden. Dat schept tijd en ruimte voor analyse en verbeteren van beleid, daarvoor biedt de App volop mogelijkheden. Analyseer de uitputting van budgetten en onderzoek waar overschrijdingen vandaan komen. Het is zelfs mogelijk om vanuit de App direct de factuur te openen.

De Financieel App wordt tijdens de implementatie rechtstreeks op je financiële bronsysteem aangesloten. De oplossing is beschikbaar voor AFAS Online, AFAS Profit, Exact Financials, Exact Globe en Exact Online. De App biedt inzage in de verschillende financiële aspecten van je organisatie waaronder vermogens-, operationeel- en budgetbeheer en perioderesultaten.

Kom als bestuurder niet voor verrassingen te staan

De Financieel App is eenvoudig toe te spitsen op de rol van de gebruiker. Als bestuurder, financieel manager of controller krijg je met de Financieel App inzage in financiële gegevens van de hele instelling. Budgethouders krijgen alleen die kostenplaatsen en kostendragers te zien waar zij verantwoordelijk voor zijn. Met autorisaties kunnen bovendien schermen uitgeschakeld worden.

INFORMATIE AANVRAGEN

 Bekijk ook: