Skip navigation MENU

HR App

Eenvoudig, snel en altijd actueel. Met de HR App heb je een krachtig instrument tot je beschikking voor het analyseren en verbeteren van beleid. Zo biedt het dashboard direct een overzicht van alle belangrijke KPI’s. Duik vervolgens de diepte in door de indicatoren in de overige schermen tot op detailniveau te analyseren.

Met een aandeel van ongeveer 80% vormt het personeel de grootste uitgavenpost in het onderwijs. Daarom is het noodzakelijk grip te krijgen op deze kosten en het HR-beleid meetbaar en inzichtelijk te maken. Zo heb je de beschikking over data uit het verleden en breng je eenvoudig de huidige stand van zaken in kaart. Bovendien vormen dezelfde gegevens de basis voor het personeelsbeleid en de strategie voor de toekomst.

De belangrijkste componenten direct zichtbaar

De HR App toont in overzichtelijke schermen de belangrijkste HR-componenten zoals ziekteverzuim, personeelsverloop, begroting, bezetting, leeftijdsopbouw, salaris, bevoegdheden, dienstjaren, opleidingen en werkgeverskosten. Om direct een beeld te hebben hoe het ervoor staat, worden de belangrijkste onderdelen direct getoond op het dashboard.

HR-gegevens monitoren en analyseren

Van Primair tot Hoger Onderwijs. Voor iedere onderwijssector is een standaardoplossing ontwikkeld voor het monitoren en analyseren van het totaal aan HR-gegevens. Deze gegevens worden rechtstreeks ingeladen uit het HR-administratiepakket waar jij gebruik van maakt. Zo is de App onder meer beschikbaar voor AFAS Online, AFAS Profit, Raet en HR2day.

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Bekijk ook: