Skip navigation MENU

SHRM App

Hoe ziet je leerlingenbestand er over drie jaar uit en wat betekent dat voor de personele keuzes die je nu maakt? De SHRM App helpt dergelijke complexe vraagstukken over strategische keuzes in het personeelsbeleid te beantwoorden. Van bevoegd gegeven lessen tot een prognose van de personeelsbehoefte voor de komende 5 jaar.

De SHRM App is een strategische oplossing die je helpt een toekomstbestendig personeelsbeleid te voeren. Deze oplossing combineert gegevens uit de HR App, de Onderwijs Analyse App en DUO om informatie te geven over twee thema’s: strategische personeelsplanning en bevoegdheden.scherm met visualisaties van shrm cijfers

Strategische Personeelsplanning

Het SPP-gedeelte geeft een beeld van de toekomstige personeelsbehoefte. Daarvoor worden gegevens over uitstroom gecombineerd met een prognose van leerlingaantallen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende scenario’s zoals de standaard DUO-prognose, een berekening op basis van een gewogen belangstellingspercentage of een zelf geüpload scenario. Zo krijg je een evenwichtig beeld van verwachte leerlingaantallen. Bovendien voorkom je te hoge verwachtingen door opeenstapeling van positieve prognoses per locatie.

Bevoegdheden en beleidskeuzes

Wat voorheen een arbeidsintensieve steekproef was is nu mogelijk in een handomdraai. Het aandeel bevoegd gegeven lessen vormt een belangrijk onderdeel van de SHRM App. Binnen enkele muisklikken heeft u nu realtime informatie en een compleet beeld van de bevoegdheden binnen jouw school. Zo worden de effecten van beleidskeuzes direct zichtbaar en geeft de App handvatten om verder bij te sturen indien nodig.

 

INFORMATIE AANVRAGEN

Bekijk ook: