Skip navigation MENU

MMP Datakwaliteit

Met MMP Datakwaliteit profiteer je direct van verbeteringen in de datakwaliteit in Magister. Na afloop ben je als getrainde applicatiebeheerder in staat om zelfstandig validaties uit te voeren. 

Leerdoel en doelgroep

De applicatiebeheerder heeft kennis van de wijze waarop data in Magister toegepast wordt in de Apps van het MMP en kan zelfstandig een validatie uitvoeren. Ook is de applicatiebeheerder in staat om aanpassingen te doen in Magister om de datakwaliteit binnen MMP te optimaliseren.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen komen aan bod. Bij elk onderwerp hoort een praktijkopdracht, waarmee de deelnemers direct hun eigen data kunnen valideren en optimaliseren.
 Schoolstructuur (locaties, studies, klassen, vakken)
Aanmeldingen leerlingen (basisschooladviezen, vervolgopleidingen, bevorderingsresultaten, leerlingkenmerken)
✓ Onderwijstijd (lessen, gezamenlijke afspraken, vakanties, vervallen en vervangen lessen)
✓ Verzuim en gedrag (absenties, te laat, verwijderd, boeken en huiswerk vergeten)
✓ Cijfers (koppelen van het voortschrijdend gemiddelde (VG) en periodecijfers)

Duur

De landelijke training MMP Datakwaliteit wordt in een dagdeel gegeven.

Datum/tijd

Houd onze website in de gaten voor nieuwe data of neem hierover contact met ons op.

Deelname-eisen

Je dient tijdens de training te beschikken over toegang via RDP tot Magister inclusief de beheerdersrechten. Daarnaast is de beschikking over een inlogaccount voor de Onderwijs Analyse App en de Onderwijs Resultaten App noodzakelijk.

Locatie

Trainingscentrum Amersfoort, Van Asch van Wijckstraat 55 in Amersfoort. Deze locatie is zowel met de auto als met de trein goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabij gelegen parkeergarage en vanaf station Amersfoort loop je in circa 5 min. naar het trainingscentrum.

Prijs

€ 355,- per persoon, voor een dagdeel. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Doorgang van deze training vindt plaats bij voldoende inschrijvingen.